The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Λίβερπουλ

WestHam-Liverpool-04.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

4 Νοεμβρίου, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου, Λονδίνο

Το ερχόμενο Σάββατο στον ενδέκατο γύρο του πρωταθλήματος της Αγγλίας η Γουέστ Χαμ Λονδίνου εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Η πρωτευουσιάνικη ομάδα είχε την ευκαιρία όλη την εβδομάδα να προετοιμάζεται για το επερχόμενο παιχνίδι, ενώ οι «κόκκινοι» μεσοβδόμαδα έπαιξαν αγώνα του τέταρτου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μάριμπορ. Εκείνο τον αγώνα η ομάδα του Κλοπ κέρδισε με σκορ 3:0.

Πέρα δώθε

Η Γουέστ Χαμ είναι πολύ ασταθής ομάδα, τα «σφυριά» στα πέντε τελευταία παιχνίδια νίκησαν δύο φορές τη Σουόνσι και την Τότεναμ στο Λιγκ Καπ, έπαιξαν ισοπαλία με την Μπέρνλι και την Κρίσταλ Πάλας και έχασαν εντός έδρας από την Μπράιτον 0:3. Στην κατάταξη η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 16η θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 9 βαθμούς, η διαφορά από την Έβερτον και τη θέση στη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις μία μονάδα. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Μπίλιτς έχει υψηλά κίνητρα για τον αγώνα με την Λίβερπουλ.

Στην έκτη θέση

Η Λίβερπουλ μετά από 10 γύρους είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στο ενεργητικό των «κόκκινων» υπάρχουν 16 βαθμοί, τρεις μονάδες διαφορά από την Τσέλσι και την τέταρτη θέση. Εκτός από το γεγονός ότι η Λίβερπουλ έπαιξε την Τετάρτη τον αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κλοπ έχει πολλούς τραυματισμένους, όπως ο Wijnaldum, Ward, Μανέ, Lallana, Klein και Bogdan. Επιπλέον, εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ έχει μόνο μία νίκη σε πέντε παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ έχει μεγάλες δυνατότητες στην επίθεση, ενώ η Λίβερπουλ εκτός έδρας δεν μπορεί να επαίρεται για την άμυνά της. Στο ζευγάρι Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ η ιδανική επιλογή για το ποντάρισμα είναι το προσωπικό σύνολο των γηπεδούχων, οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμάνε σημαντικά τους Λονδρέζους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γουέστ Χαμ θα σκοράρει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *