The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

westham-manchestercity-06-01

Κύπελλο Αγγλίας, Τρίτος γύρος

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 9:55 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Την ερχόμενη Παρασκευή η Γουέστ Χαμ εντός έδρας θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Ενώ σε άλλες χώρες ο διαγωνισμός για το Κύπελλο θεωρείται δευτερεύουσας σημασίας τουρνουά, για τις αγγλικές ομάδες αυτός ο διαγωνισμός είναι πολύ σημαντικός. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το διάλειμμα μεταξύ των αγώνων “Boxing Day” και αγώνων για το Κύπελλο είναι πολύ μικρό, και οι περισσότερες από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας απλά δεν θα έχουν χρόνο για να ανακάμψουν πλήρως.

Ασθενής “Boxing Day

Η Γουέστ Χαμ δεν φαινόταν πολύ καλά στο “Boxing Day”. Το ξεκίνημα για την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ήταν καλό, υπήρχε εκτός έδρας νίκη επί της Σουόνσι 4:1, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα από τη Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα έπαιζε άσχημα, αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή η Γουέστ Χαμ στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας βρίσκεται στην 13η θέση με 22 πόντους στο ενεργητικό.

Κυνηγώντας τη Τσέλσι

Τρέχουσα σεζόν για τον Γκουαρντιόλα είναι η πρώτη στην Αγγλία, έτσι ώστε τα λάθη στη δουλεία του τεχνικού είναι αναπόφευκτα. Με μεγάλες ομάδες η ΜΣ δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο: καταγράφηκαν ήττες από την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ, αλλά με τις ομάδες μεσαίας κατηγορίας, όπου περιλαμβάνεται η Γουέστ Χαμ, οι “αετοί” παίζουν πολύ καλά, επιπλέον, εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ΜΣ έχει 7 νίκες σε δέκα αγώνες.

Πρόβλεψη

Ο Γκουαρντιόλα θα προσπαθήσει να κερδίσει τουλάχιστον κάποιο τουρνουά στην Αγγλία αυτή τη σεζόν. Η νίκη στη Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά να κερδίσει τον τίτλο του νικητή του Κυπέλλου Αγγλίας είναι αρκετά πραγματοποιήσιμο για τους «αετούς». Όσο για τη Γουέστ Χαμ, αυτή η ομάδα εξακολουθεί να έχει προβλήματα στα παιχνίδια εντός έδρας της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *