The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Μπρόμιτς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

westbrom-manchesterunited-17-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

The Hawthorns, Δυτικό Μπρόμγουιτς

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σάββατου θα ολοκληρώνεται με το 17ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με την αναμέτρηση μεταξύ Γουέστ Μπρομ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι δύο γείτονες στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Αγγλίας. Η ομάδα του Πιούλις είναι ήδη η έβδομη στην κατάταξη, και η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι θα της επιτρέψει να πλησιάσει τους “διαβόλους” ένα βαθμό.

Ήδη έβδομη

Η Γουέστ Μπρόμιτς βιώνει μια ωραία σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η ομάδα έχει καλή ευκαιρία στο τέλος αυτού του πρωταθλήματος να μπει στη λίστα των ομάδων-συμμετεχόντων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό των “κοτσυφιών” υπάρχουν 23 βαθμοί και η έβδομη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, τον ίδιο αριθμό έχει η Έβερτον, τέσσερις μονάδες παραπάνω έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εντός έδρας της η Γουέστ Μπρόμιτς έχει παίξει οκτώ αγώνες, όπου σκόραρε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Καλή φόρμα

Με τη σειρά της και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να αποκτήσει καλή κατάσταση, αν και ο αγώνας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας έκανε πολλούς οπαδούς των «διάβολων» να ανησυχήσουν. Η νίκη ήρθε στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στο τέλος της συνάντησης, ο στόχος είναι στο λογαριασμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο ενεργητικό της 27 πόντους και έξι βαθμούς διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Μπρόμιτς προκαλεί αίσθηση σε αγώνες εναντίον αουτσάιντερ και μεσαίας κατηγορίας ομάδων, έχοντας σκοράρει στην πύλη της Μπέρνλι, Γουότφορντ και Σουόνσι συνολικά 10 γκολ, αλλά με τις ομάδες από το Top-7 τα «κοτσύφια» παίζουν μόνο με το δεύτερο αριθμό και τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, έτσι να μην περιμένετε πολλά γκολ στην επερχόμενη συνάντηση. Επίσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εμφανή προβλήματα με την εφαρμογή των ευκαιριών για γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *