The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Μπρομ εναντίον Τσέλσι

WestBromwich-Chelsea-12.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Δε Χόθορνς, Δυτικό Μπρόμγουιτς

Ο δεύτερος αγώνας του 37ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι ο αγώνας μεταξύ Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι, όπου οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους «μπλε» ξεκάθαρο φαβορί του παιχνιδιού. Για τους «Baggles» αυτό το παιχνίδι είναι το τελευταίο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, οπότε από τη Γουέστ Μπρομ πρέπει να περιμένουμε δραστηριότητα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι, με τη σειρά της η νίκη θα φέρει στην ομάδα του Κόντε τον τίτλο στο πρωτάθλημα.

Εντός έδρας Γουέστ

Οι «Baggles» έχουν πολύ καλή σεζόν, αυτή η ομάδα δεν έχει τους μεγαλύτερους στην ελίτ πόρους, αλλά παράλληλα παραμένουν στην πρώτη δεκάδα και έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν την όγδοη θέση στην κατάταξη. Εντός έδρας της η Γουέστ Μπρομ έχει παίξει 18 παιχνίδια, όπου σημείωσε 9 νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 27:21.

Σχεδόν πρωταθλήτρια

Η απόδοση για τη νίκη της Τσέλσι στο επερχόμενο παιχνίδι είναι χαμηλή, μικρότερη από 1,4, το οποίο είναι πολύ φυσικό, δεδομένης της κατάστασης στο τουρνουά. Τώρα η Τσέλσι είναι επτά βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έμειναν μόνο τρεις γύρους, δηλαδή, νίκη επί της Γουέστ Μπρομ 100% θα κάνει τους «μπλε» νικητές του τουρνουά. Εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι έπαιξε 18 παιχνίδια, όπου σημείωσε 12 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι ταξιδεύσει στο Γουέστ για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη εντός έδρας δραστηριότητα των «Baggles» για τη νίκη στον αντίπαλο ένα γκολ μπορεί και να μην είναι αρκετό. Η επίθεση της Τσέλσι είναι σε καλή κατάσταση, όπως φαίνεται από τα τελευταία στατιστικά στοιχεία: στη Τότεναμ και Σαουθάμπτον έχει σκοράρει από τέσσερα γκολ, στην Έβερτον και Μίντλεσμπρο – από τρία. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στο προσωπικό under στους «μπλε» φαίνεται λογικό. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τσέλσι θα σκοράρει περισσότερο από 1,5 γκολ με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *