The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκρέμιο εναντίον Κορίνθιανς

Gremio-Corinthians-25.06

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Αρένα ντο Γκρέμιο, Πόρτο Αλέγκρε

Την Κυριακή στο 10ο γύρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Βραζιλίας θα διεξαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου η Γκρέμιο θα φιλοξενεί την Κορίνθιανς. Συναντιούνται δύο ηγέτες της Σέριε Α΄ αυτή τη στιγμή, οι δύο ομάδες δείχνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε αυτή η αναμέτρηση θα πρέπει να είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι ευνοούν την Γκρέμιο, αλλά και η Κορίνθιανς είναι ομάδα που είναι σε θέση να παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Χωρίς ήττες

Η Γκρέμιο σε πέντε τελευταία παιχνίδια κέρδισε τέσσερις φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον Κρουζέιρο και οι νίκες έχουν καταγραφεί στα παιχνίδια εναντίον Τσαπεκοένσε, Εσπόρτε Κλούμπε Μπαΐα, Φλουμινένσε και Κοριτίμπα. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Βραζιλίας η Γκρέμιο βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 22 πόντοι.

Επίσης χωρίς ήττες

Με τη σειρά της η Κορίνθιανς μετά από 9 γύρους κατάφερε να κερδίσει 23 πόντους, που παρέχουν σ’ αυτή την ομάδα τη πρώτη θέση στη Σέριε Α΄ Βραζιλίας. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Κορίνθιανς κέρδισε τέσσερις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στον εκτός έδρας αγώνα κατά της Κοριτίμπα, νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Βάσκο ντα Γκάμα, Σάο Πάολο, Κρουζέιρο και Εσπόρτε Κλούμπε Μπαΐα. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Σέριε Α΄ Βραζιλίας του 2017 η ομάδα έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία, διαφορά τερμάτων είναι 7:2.

Πρόβλεψη

Το κόστος της αποτυχίας είναι πολύ υψηλό στο επερχόμενο παιχνίδι, η Κορίνθιανς στρατηγικά θα βολευτεί με την ισοπαλία, ενώ η Γκρέμιο χρειάζεται μόνο τη νίκη για να γίνει ηγέτης στο βαθμολογικό πίνακα της ελίτ Σέριε της Βραζιλίας. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του σκορ «σύνολο κάτω». Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *