The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκρέμιο – Βιτόρια στις 24/6/2016, 01:15 π.μ.

Gremio-Vitoria-24.06

Στο 10ο γύρο της Serie Α της Βραζιλίας η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε Γκρέμιο εντός έδρας της θα υποδεχτεί τη Βιτόρια από το Σαλβαδόρ. Η ομάδα του Roger Machado στην τρέχουσα σεζόν θα μπορούσε να δοκιμάσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Βραζιλίας, ενώ τα παιδιά του Ney Franco, προφανώς, προορίζονται για μαχητές για την επιβίωση. Οι “αθάνατοι” μετά από 9 γύρους έχουν στο ενεργητικό τους 18 πόντους και βρίσκονται στην τρίτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Τη μερίδα του λέοντος των πόντων, δηλαδή 12, οι «τρικολόρ» κέρδισαν στους αγώνες εντός έδρας τους. Τα θύματα της Γκρέμιο ήταν η Φλαμένγκο, Κοριτίμπα, Πόντε Πρέτα και Κρουζέιρο. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες η ομάδα του Roger Machado δεν έχασε ούτε ένα γκολ στην εστία της.

Εάν οι παίκτες της ΓΚΡΕΜΙΟ έχουν καλή διάθεση και καλές προοπτικές για την τρέχουσα περιοδεία, η Βιτόρια δεν μπορεί με τίποτα να βγει από το κάτω μέρος της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικού τους οι  Σαλβαδορινοί έχουν 9 βαθμούς και 15η θέση στην κατάταξη του ποδοσφαίρου Βραζιλίας. Στους τρεις τελευταίους αγώνες τα «λιοντάρια του Barra» έπαιξαν έναν αγώνα ισοπαλία και άλλους δύο ήττες. Θα πρέπει, επίσης, να πω ότι η ομάδα του Ney Franco δεν παίζει καθόλου καλά εντός έδρας: σε πέντε εκτός έδρας ματς η ενδεκάδα από το Σαλβαδόρ έχει πετύχει μόνο δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Γκρέμιο παίζει ωραία εντός έδρας της, ενώ η Βιτόρια έχει μεγάλα προβλήματα σε εκτός έδρας αγώνες. Η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε παλεύει για το προβάδισμα στο πρωτάθλημα, ενώ οι στόχοι της ομάδας από το Σαλβαδόρ είναι λιγότερο σαφείς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Γκρέμιο με απόδοση 1,44 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *