The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Λεβερκούζεν

BorussiaMonchengladbach-BayerLeverkusen-21.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αύριο, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γκλάντμπαχ Παρκ, Μενχενγκλάντμπαχ

Στις 21 Οκτωβρίου στις 4:30 μ.μ. στο Μενχενγκλάντμπαχ στο στάδιο Γκλάντμπαχ Παρκ η τοπική ομάδα στον αγώνα του 9ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα φιλοξενήσει την Λεβερκούζεν.

Η Γκλάντμπαχ στο παιχνίδι εντός έδρας έρχεται με τα μεγάλα πνεύματα, τα “μουλάρια” κέρδισαν δύο τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα στο Ανόβερο 2:1 και τη Βέρντερ Βρέμης 2:0. Η μεγάλη πυκνότητα στον πίνακα επέτρεψε στην ομάδα να φτάσει στη 5η θέση της Μπουντεσλίγκα με 14 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 12-12. Στην έδρα της η ομάδα του Dieter Heking σημείωσε 9 βαθμούς σε 4 αγώνες, με διαφορά τερμάτων 5-2.

Η Λεβερκούζεν δεν χάνει στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει 5 βαθμούς: Αμβούργο 3:0, Σάλκε 1:1 και Βόλφσμπουργκ 2:2. Η ομάδα του Herrlich παρά όλες τις θερινές απώλειες σκοράρει τακτικά, αλλά και χάνει επίσης πολύ και με γούστο. Μετά από 8 γύρους της Μπουντεσλίγκα στο ενεργητικό των “φαρμακοποιών” υπάρχουν 9 βαθμοί, με διαφορά τερμάτων 15-13 και η 12η θέση στον πίνακα. Εκτός έδρας της η Λεβερκούζεν δεν μπορεί να παίξει καθόλου, σε 4 παιχνίδια έχει κερδίσει 1 βαθμό, σημειώνοντας 4 και χάνοντας 9 γκολ.

Πρόβλεψη

Η Γκλάντμπαχ κέρδισε 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες με τη Λεβερκούζεν, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων αγώνων 2:1, 2:1 και 3:2. Οι ομάδες ιστορικά παίζουν μεταξύ τους στο παραγωγικό ποδόσφαιρο. Το Σάββατο δεν πρέπει να αλλάξουν την παράδοση και να ευχαριστήσουν τους οπαδούς με σκοραρισμένους στόχους, αυτή τη σεζόν όσο τα “μουλάρια”, τόσο και οι “φαρμακοποιοί” ξεπερνούν τακτικά το σύνολο του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο πάνω από 3 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *