The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκινγκάμπ – Νανσί

Guingamp-Nancy-31.03

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ρουντουρού

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχοι – απόδοση 1,85

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ της γαλλικής Γκινγκάμπ και Νανσί. Όσο για μένα ο αγώνας δεν υπόσχεται να είναι ενδιαφέρον. Προσωπικά βλέπω το φαβορί στο πρόσωπο της Γκινγκάμπ και νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν σε αυτό το παιχνίδι.

Η Γκινγκάμπ βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τελευταίο καιρό παίζει αρκετά απρόβλεπτα. Στα 15 τελευταία παιχνίδια η ομάδα κέρδισε μόνο 4 φορές. Αλλά στο ματς με το αουτσάιντερ, όπως η Νανσί, η Γκινγκάμπ είναι απλά υποχρεωμένη να πάρει τους 3 βαθμούς. Τόσο πολύ που τώρα η ομάδα ευθυγραμμίζει σταδιακά την κατάστασή της. Η Γκινγκάμπ γενικώς είναι μόνιμη μεσαία ομάδα της Λιγκ 1 και γνωρίζει ότι σε τέτοια παιχνίδια είναι υποχρεωμένη να πάρει τα δικά της, ειδικά εντός έδρας της.

Σχετικά με τη Νανσί μπορώ να πω μόνο τα χειρότερα. Η ομάδα ανοιχτά αγωνίζονται για την επιβίωση στο πρωτάθλημα. Στα 10 τελευταία παιχνίδια η ομάδα κέρδισε μόλις 4 πόντους, νικώντας μια φορά και ακόμα μία παίζοντας ισοπαλία. Καθόλου η καλύτερη στατιστική. Επίσης δε σκοράρει πολύ η ομάδα αυτή. Η Νανσί έχει σκοράρει μόνο 21 γκολ σε 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι ο χειρότερος δείκτης στην Λιγκ. Όσο για μένα, εκτός έδρας ενάντια Γκινγκάμπ δεν θα είναι πολύ εύκολα τα πράγματα για την ομάδα αυτή, δύσκολα να μπορέσει να φέρει σπίτι έστω 1 βαθμό.

Πρόβλεψη

Θεωρώ την Γκινγκάμπ ξεκάθαρο φαβορί σε αυτόν τον αγώνα, και νομίζω ότι θα κερδίσει την αδύναμη Νανσί. Οι φιλοξενούμενοι τώρα παίζουν πολύ άβουλα. Ενώ η Γκινγκάμπ είναι σε θέση να πάρει τους 3 πόντους σε τέτοιο ματς. Το στοίχημά μου είναι: νίκη των γηπεδούχων.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *