The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκινγκάμπ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Guingamp-PSG-13.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 13 Αυγούστου, 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ρουντουρού, Γκανγκάμπ

Στο δεύτερο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας ο ηγέτης του εθνικού πρωταθλήματος η ΠΣΖ πάει να επισκεφθεί την ομάδα Γκινγκάμπ. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers σαφώς είναι στην πλευρά των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αν και τα τελευταία χρόνια οι Παριζιάνοι συνεχώς αντιμετωπίζουν προβλήματα εκτός έδρας με την Γκινγκάμπ, και αν και κερδίζουν αυτή τη μικρή, για τα δεδομένα της Γαλλίας, ομάδα, το κάνουν καθόλου σαρωτικά.

Μια αρχή

Η Γκινγκάμπ ξεκίνησε εκπληκτικά δυναμικά τη σεζόν με μια εκτός έδρας νίκη επί Μετς με αποτέλεσμα 3:1. Στη σεζόν 2016–17 η Μετς έπαιζε πολύ καλά εντός έδρας, ενώ η Γκινγκάμπ απλώς κατάρρεε σε εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας καταφέρει σε 19 συναντήσεις να κερδίσει μόλις δύο φορές. Ενώ εντός έδρας της η Γκινγκάμπ είχε 12 νίκες σε 19 αγώνες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 28:13. Είναι πολύ εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα αυτή η Γκινγκάμπ.

Ξεκίνημα χωρίς φαντασμαγορία

Ο Νεϊμάρ δεν θα παίξει και πάλι, το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη καταφέρει να παίξει δύο επίσημα παιχνίδια στη σεζόν, πρώτα οι Παριζιάνοι στον αγώνα για το γαλλικό Σούπερ Καπ ήταν ισχυρότεροι από τη Μονακό, κερδίζοντας τον αντίπαλο με σκορ 2:1, και στη συνέχεια εντός έδρας τους νίκησαν τον αρχάριο της ελίτ την Αμιέν με αποτέλεσμα 2:0. Δεν προκαλεί αισθήσεις προς το παρόν.

Πρόβλεψη

Η Γκινγκάμπ έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν με σίγουρη εκτός έδρας νίκη επί της Μετς, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι οπωσδήποτε θα προσπαθήσουν να δώσουν μάχη και στη βραβευμένη ΠΣΖ, όπως το κάνανε επανειλημμένα πριν. Η ίδια η Παρί Σεν Ζερμέν στην αρχή της σεζόν δεν έχει αποκτήσει ακόμη το μέγιστο τη φόρμας, αυτή η ομάδα φαίνεται καλή στην άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν έχει την ευκολία και την ταχύτητα. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γκινγκάμπ με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *