The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Λάτσιο

Juventus-Lazio-17.05

Κύπελλο Ιταλίας Τελικός

Τετάρτη, 17 Μαΐου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Την προσεχή Τετάρτη στο «Ολυμπιακό Στάδιο» της Ρώμη θα παιχτεί ο τελικός αγώνας για το Κύπελλο Ιταλίας, οι συμμετέχοντες του αγώνα θα είναι Γιουβέντους και Λάτσιο. Η ομάδα του Τορίνο σε αυτή τη συνάντηση υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, κάτι με το οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε εν μέρει, επειδή η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη φόρμα. Τα αγόρια του Allegri στην τρέχουσα περιοδεία μπορούν να κάνουν χατ-τρικ, νικώντας Κύπελλο Ιταλίας, Σέριε A και το Champions League.

Ήττα από την Ρόμα

Η Γιουβέντους έχασε τον τελευταίο της αγώνα στη Σέριε A από τη Ρόμα με σκορ 1:3. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, θα πρέπει να πούμε ότι σ’ εκείνο το παιχνίδι ο Allegri δεν έβγαλε στο γήπεδο το κύριο σχήμα, αλλά και από την πλευρά των «λύκων» δεν μπόρεσαν να παίξουν ο Τζέκο και ο Strootman. Σε κάθε περίπτωση η Γιουβέντους δεν στενοχωρήθηκε και πολύ μετά την ήττα σ’ εκείνο το ματς, αφού η νίκη στο πρωτάθλημα δε θα ξεφύγει από την Juve, ενώ ο αγώνας κατά της Λάτσιο αποτελεί προτεραιότητα.

Ήττα από τη Φίο

Με τη σειρά της η Λάτσιο, χάνοντας από την Φιορεντίνα το περασμένο Σάββατο, έχει χάσει κάθε πιθανότητα να προκριθεί στη ζώνη του Champions League, αλλά σε αυτό το παιχνίδι ο Inzaghi έβγαλε ημιβασικό σχήμα, όπως και η Γιουβέντους για τον αγώνα με τη Ρόμα. Τώρα όλες οι σκέψεις των Ρωμαίων είναι στον τελικό του Κυπέλλου, η θέση τους στο Europa League δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά η σεζόν θα είναι η πιο επιτυχημένη, αν καταφέρουν να πάρουν και το δεύτερο πιο σημαντικό ιταλικό τρόπαιο ποδοσφαίρου.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο αυτή τη σεζόν έχει προχωρήσει σημαντικά, αλλά η Γιουβέντους τώρα δεν είναι απλά η ισχυρότερη ομάδα στην Ιταλία, αλλά μία από τις κορυφές του κόσμου, που επιβεβαιώνει η πρόκριση των παικτών από το Τορίνο στον τελικό του Champions League. Η Γιουβέντους θα παίξει εκτός έδρας, αλλά αυτό το γεγονός δε θα εμποδίσει την πρωταθλήτρια να πάρει το επόμενο τρόπαιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: η Γιουβέντους θα κερδίσει το Κύπελλο με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *