The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Τορίνο

Juventus-Torino-06.05

Διαγωνισμός: Σέριε A

Τόπος διεξαγωγής: “Juventus Stadium” Τορίνο

Αγώνας Ημερομηνία: 06/05/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Το ερχόμενο Σάββατο στο 35ο γύρο της Σέριε A Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Τορίνο, η Γιουβέντους εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Τορίνο. Η νίκη σε αυτή τη συνάντηση μπορεί να φέρει στις «ζέβρες» τον τίτλο του πρωταθλήματος, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα του Allegri θα αναζητάει αποκλειστικά τη νίκη.

Σχεδόν φιναλίστ

Η Γιουβέντους την περασμένη Τετάρτη εκτός έδρας της κατάφερε να νικήσει τη Μονακό με σκορ 2:0 στο Champions League, τώρα στα χέρια των «ζέβρων» είναι το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, στη σειρά είναι ένα ακόμη ωραίο πράγμα – επισημοποίηση του Scudetto. Είναι πολύ συμβολικό, αν αυτό συμβεί στον ερχόμενο αγώνα με την Τορίνο, γι’ αυτό θα είναι αρκετή η νίκη στους «ταύρους» και απώλεια βαθμών από τη Ρόμα στο γύρο. Η Γιουβέντους εντός έδρας στο πλαίσιο της Σέριε A έπαιξε 17 παιχνίδια, όπου σημείωσε 17 νίκες, η διαφορά τερμάτων είναι 44:8.

Όχι πολύ εκτός έδρας Τορίνο

Με τη σειρά της η Τορίνο εκτός έδρας αυτή τη σεζόν δεν παίζει πολύ δυνατά. Αυτή τη στιγμή οι «ταύροι» σε 17 αγώνες κατάφεραν να κερδίσουν μόνο 4 φορές με 5 ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Στους έξι τελευταίους αγώνες η Τορίνο τέσσερις φορές έπαιξε ισοπαλία με δύο νίκες στην Κάλιαρι και Κιέβο. Δυστυχώς, η Τορίνο εδώ και καιρό στερείται των κινήτρων στο τουρνουά, η ομάδα αυτή παλεύει για την 9η θέση στον πίνακα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους τώρα θυμίζει μηχανή απόκτησης των βαθμών, η ομάδα σαν ένας βόας σφίγγει τους αντιπάλους της, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι την τύχη της Μονακό θα μοιραστεί και η Τορίνο. Η Γιουβέντους βρίσκεται πολύ κοντά στον τίτλο στο πρωτάθλημα, και αυτή η ομάδα ξέρει να επιτυγχάνει τους στόχους της, και πάλι την Γιουβέντους δεν θα πείραζε να ταπεινώσει τους γείτονές της. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *