The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Ίντερ

Juventus-Inter-05.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Ο κεντρικός αγώνας του 23ου γύρου της Σέριε A θα είναι ο αγώνας μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ, ιταλικό Clásico. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, στον αγώνα του πρώτου γύρου, στον οποίο η ομάδα του Μιλάνου ήταν γηπεδούχος, νίκησαν οι «μαύρο-μπλε» με σκορ 2:1. Τώρα οι “ζέβρες” έχουν καλή ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για εκείνη την ήττα.

Εντός έδρας Γιούβε

Η ομάδα του Τορίνο αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο της Σέριε A εντός έδρας της έχει παίξει 11 παιχνίδια, όπου σκόραρε 11 νίκες, η διαφορά τερμάτων είναι 29:6. Συνολικά οι Τορίνιοι έπαιξαν 21 συναντήσεις, όπου σημείωσαν 17 νίκες και 4 ήττες, στο ενεργητικό της ομάδας του Allegri είναι 51 πόντοι, οι οποίοι επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Η Ίντερ νιώθει καλύτερα εντός έδρας

Η Ίντερ τον τελευταίο καιρό έχει προσθέσει σημαντικά από την άποψη των αποτελεσμάτων, η ομάδα του Πιόλι σε πέντε τελευταίους αγώνες έχασε μόνο μια φορά – στο Κύπελλο εντός έδρας της από τη ρωμαϊκή Λάτσιο με σκορ 1:2, τα υπόλοιπα είναι σταθερές νίκες: πάνω από την Κιέβο, Μπολόνια, Παλέρμο και Πεσκάρα. Σύνολο εκτός έδρας αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο της Σέριε A οι Μιλανέζιοι έπαιξαν 11 αγώνες, όπου σημείωσαν πέντε νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Εκτός έδρας αποτελέσματα της Ίντερ δεν είναι καθόλου άσχημα, αλλά ούτε πολύ καλά.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους εντός έδρας αυτή τη σεζόν δεν έχει αφήσει κανέναν, 11 νίκες σε 11 αγώνες. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα εναντίον Γιουβέντους εντός έδρας είναι το δικό μας ρίσκο. Και η Ίντερ εκτός έδρας δεν προκαλεί αίσθηση, έτσι στο επερχόμενο παιχνίδι το στοίχημα στο φαβορί είναι πολύ λογικό. Επιπλέον, η αποχή της Γιούβε από τη Ρόμα είναι μόλις τέσσερις μονάδες, δηλαδή, καμία χαλάρωση για τις «ζέβρες» δεν αναμένεται. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *