The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Μίλαν

Juventus-Milan-25.01

Κύπελλο Ιταλίας Προημιτελικός

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Μίλαν. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι φέτος έχουν παίξει μεταξύ τους δύο φορές, και τις δύο φορές οι νικητές ήταν οι «ερυθρόμαυροι». Τώρα η Γιούβε έχει μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για αυτές τις ήττες, και οι “ζέβρες” θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο ηγέτης της Σέριε A

Η Γιουβέντους είναι ηγέτης στο πρωτάθλημα Ιταλίας, μετά από 20 γύρους στο ενεργητικό της ομάδας του Allegri υπάρχουν 48 πόντοι, τέσσερα μονάδες χάντικαπ στη Ρόμα. Στην έδρα της η Γιουβέντους έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου σκόραρε 11 νίκες, σκοράροντας 29 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις 6. Στο πλαίσιο του ιταλικού Κυπέλλου της σεζόν 2016-17 η Γιουβέντους νίκησε στο Στάδιο Γιουβέντους την Αταλάντα με σκορ 3:2.

Η ήττα από τη Νάπολι

Ενώ η Μίλαν το περασμένο Σαββατοκύριακο έχασε από την Νάπολι με σκορ 1:2, έτσι έχει περιπλέξει σημαντικά τη ζωή της στη Σέριε A. Τώρα στο ενεργητικό των «ερυθρόμαυρων» είναι 37 πόντοι και η πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποχή της Μίλαν από τη ζώνη του Champions League είναι επτά μονάδες, δεν είναι και λίγο. Η Μίλαν δε θα καταφέρει να γίνει πρωταθλήτρια στην τρέχουσα σεζόν, αλλά μπορεί να κερδίσει το Κύπελλο. Το κίνητρο των «ερυθρόμαυρων» είναι υψηλό, αλλά αν αυτό βοηθάει την ομάδα του Montella να νικήσει και πάλι την τρέχουσα πρωταθλήτρια;

Πρόβλεψη

Το κίνητρο της Γιουβέντους για το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι κατ’ ανώτατο όριο, επιπλέον ο αγώνας θα λάβει χώρα στο Στάδιο Γιουβέντους. Από αυτή την άποψη δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι οι «ζέβρες» είναι ξεκάθαρο φαβορί σ’ αυτό το παιχνίδι. Η Μίλαν είναι πολύ καλή στο Σαν Σίρο, αλλά εκτός έδρας αυτή η ομάδα συχνά έχει προβλήματα, οπότε είναι επικίνδυνο να στοιχηματίσετε σε «ερυθρόμαυρους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *