The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο

Juventus-Lazio-22-01

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, 1:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Ο κεντρικός αγώνας της Σέριε Α Ιταλίας την Κυριακή θα διεξαχθεί μεταξύ Γιουβέντους και Λάτσιο, ο ηγέτης του πρωταθλήματος και το φαβορί του τουρνουά εντός έδρας του θα φιλοξενεί έναν από τους διεκδικητές της θέσης στη ζώνη του Champions League. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σχεδόν δεν έχουν καμία πιθανότητα επιτυχίας σε αυτό το παιχνίδι, γι’ αυτό έβγαλαν τις «ζέβρες» ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα.

Μία μονάδα του χάντικαπ

Η Γιουβέντους ήδη έχει αφήσει τη Ρόμα να πλησιάσει πολύ κοντά, τώρα μεταξύ των δύο αυτών ομάδων είναι μόνο μία μονάδα χάντικαπ, η Γιουβέντους έχει 45 πόντους, ενώ η Ρόμα – 44. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Γιουβέντους κέρδισε τρεις φορές με δύο ήττες. Οι ήττες σημειώθηκαν από τη Μίλαν και Φιορεντίνα, ενώ η νίκη καταγράφηκαν πάνω από τη Ρόμα, Μπολόνια και Αταλάντα στο Κύπελλο. Εντός έδρας της η Γιουβέντους έπαιξε 10 αγώνες στην Σέριε A, όπου σημείωσε 10 νίκες.

Καλή κατάσταση

Η Λάτσιο, με τη σειρά της, απόκτησε καλή κατάσταση, η ομάδα από τη Ρώμη μετά από 20 γύρους στη Σέριε A έχει στο ενεργητικό 40 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Ιταλίας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «αετοί» έχουν τέσσερις νίκες και μία εκτός έδρας ήττα από την Ίντερ εκτός έδρας. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Φιορεντίνα, Κροτόνε Αταλάντα και τη Τζένοα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους μετά την ήττα από τις «βιολέτες» θα εκδικηθεί στην καημένη τη Λάτσιο, η οποία δεν παίζει καλά εναντίον των «ζέβρων» τον τελευταίο καιρό. Οι Ρωμαίοι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν βοηθήσει τους “αετούς” να φέρουν έστω ένα βαθμό από τη Βόρεια Ιταλία. Στις τελευταίες επτά προσωπικές συναντήσεις η Γιουβέντους κέρδισε τη Λάτσιο έξι φορές και μόνο μία φορά υπήρχε ισοπαλία στον αγώνα κυπέλλου, ο οποίος τελικά κατέληξε στη νίκη της ενδεκάδας από το Τορίνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *