The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Μίλαν

juventus-milan-23-12

Σούπερ Καπ Ιταλίας

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 6:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιασίμ μπιν Χαμάντ

Το Σούπερ Καπ Ιταλίας μεταξύ της Γιουβέντους και Μίλαν θα λάβει χώρα όχι στη Ρώμη ή το Τορίνο, αλλά στη Ντόχα. Οι διοργανωτές έλαβαν την απόφαση αυτή με σκοπό την προώθηση της Σέριε A στην Ανατολή, ιδιαίτερα στον αραβικό κόσμο, καθώς και για να προσελκύσουν τους επιπλέον επενδυτές. Οι εταιρείες στοιχημάτων πολύ σωστά θεωρούν τη Γιουβέντους ξεκάθαρο φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι, η ομάδα του Allegri έδειχνε τον τελευταίο καιρό υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, έχει καταφέρει να επιτύχει μια σειρά από σημαντικές νίκες στην Σέριε A, ενώ η Μίλαν έχε κατέβει ελαφρώς στο θέμα των βαθμών και αποτελεσμάτων.

Ο ηγέτης της Σέριε A Ιταλίας

Η Γιουβέντους κέρδισε τους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Στην Σέριε A συνέβη νίκες επί της Αταλάντα, Τορίνο και Ρομά, και στο Champions League έχει καταγραφεί η νίκη πάνω από Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ως αποτέλεσμα η Γιουβέντους στον όμιλό της του Champions League κατέκτησε την πρώτη θέση, στο ιταλικό πρωτάθλημα η ομάδας του Allegri είναι ηγέτης με προβάδισμα των εφτά μονάδων από το πλησιέστερο διώκτη.

Η πέμπτη στην κατάταξη

Εν τω μεταξύ η Μίλαν από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε A είχε πέσει στην πέμπτη. Τώρα η ομάδα του Montella απέχει 11 μονάδες από της Γιούβε, και μιλώντας ειλικρινά, λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι “κοκκινόμαυροι” θα είναι σε θέση να κάνουν πραγματικό διαγωνισμό με τις “ζέβρες” στον αγώνα για το Scudetto. Αλλά σε ένα συγκεκριμένο ματς οι “διάβολοι” μπορούν να δώσουν μάχη και να επιβάλουν των αγώνα, όπως συνέβη πριν από λίγο καιρό.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν έχει νικήσει πρόσφατα τη Γιουβέντους, και αυτή η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί, αλλά πιο πολύ πιστεύουμε σε ένα διαφορετικό σενάριο, στο οποίο η πιο δυνατή νυν πρωταθλήτρια παίρνει εκδίκηση για την ήττα, η οποία συνέβη πρόσφατα στην πρωτεύουσα της παγκόσμιας μόδας. Και δεν είναι σίγουρο ότι αυτή η ρεβάνς θα είναι ελάχιστη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *