The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Μπαρτσελόνα

Juventus-Barcelona-22.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, Φάση ομίλων

Τετάρτη, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Η Γιουβέντους Τορίνο την επόμενη Τετάρτη στο «Allianz Stadium» θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους, παρά το πλεονέκτημα της έδρας, στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρείται από τις εταιρείες στοιχημάτων μικρό αουτσάιντερ. Οι «ζέβρες» ακόμα χάνουν αισθητά από τον εαυτό τους της περασμένης σεζόν, αν και ο σύλλογος έχει κάνει βελτίωση προσωπικού. Ο Allegri αναζητά τον τέλειο συνδυασμό, βράζει η δουλειά στο Τορίνο.

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις

Η Γιουβέντους μετά από τέσσερις γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να σκοράρει 7 βαθμούς που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου D. Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα την επόμενη Τετάρτη εξασφαλίζει στην Γιουβέντους την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί σε αυτή την περίπτωση η Σπόρτινγκ το μέγιστο που θα μπορέσει να κάνει είναι να καλύψει τη διαφορά σε βαθμούς, αλλά οι Ιταλοί έχουν πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις. Αν η Γιουβέντους καταφέρει να νικήσει την Μπάρτσα με χάντικαπ τέσσερα γκολ ή περισσότερα, οι Τορίνιοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τη νίκη στον όμιλό τους.

Χωρίς υπερβολές

Η Μπαρτσελόνα με τον Valverde έχει γίνει πολύ ρεαλιστική ομάδα, η αποτελεσματικότητα των «μπλαουγκράνα» έχει μειωθεί αισθητά, αλλά ταυτόχρονα οι Καταλανοί με βεβαιότητα κερδίζουν βαθμούς, ηγούνται τόσο στον όμιλό τους, όσο και στην Πριμέρα. Ισοπαλία στο Τορίνο εγγυάται στην Messi & συνεταίρους την πρώτη θέση στον όμιλο, οπότε είναι πιθανό ότι η Μπάρτσα στο επερχόμενο παιχνίδι δεν θα έχει αντίρρηση στην ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους τη σεζόν 2017–18 δεν είναι τόσο σταθερή όσο την περασμένη σεζόν, αλλά αυτό σε μεγάλο βαθμό αφορά τους εκτός έδρας αγώνες. Στην έδρα τους η ομάδα κερδίζει σταθερά βαθμούς, παρά το επίπεδο του αντιπάλου. Η Γιουβέντους θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να νικήσει τον ηγέτη του ισπανικού πρωταθλήματος την ερχόμενη Τετάρτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γιουβέντους δε θα χάσει με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *