The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο

Juventus-Lazio-14.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Η Γιουβέντους το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενεί εντός έδρας τη ρωμαϊκή ομάδα Λάτσιο στον όγδοο γύρο της Σέριε Α΄ Ιταλίας. Η ομάδα του Τορίνο σε αυτό το ζευγάρι θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί, πρόσφατα αυτές οι δύο ομάδες έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους στο Σούπερ Καπ Ιταλίας, η νίκη με σκορ 3:2 ήταν στην ενδεκάδα από την πρωτεύουσα. Τώρα οι “ζέβρες” έχουν μια καλή ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για την ήττα εκείνη.

Στη δεύτερη θέση

Η Γιουβέντους στον τελευταίο γύρο της Σέριε Α΄ Ιταλίας δεν κατάφερε να κερδίσει την Αταλάντα στην έδρα του αντίπαλου, αν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης η νυν πρωταθλήτρια είχε προβάδισμα στο σκορ 2:0. Είναι δύσκολο να θυμηθεί κανείς, πότε στο πρωτάθλημα της Ιταλίας οι «καρακάξες» είχαν προβάδισμα τον δύο γκολ και δεν κέρδισαν. Ο Αλέγκρι σίγουρα για δύο εβδομάδες το σκεφτόταν και βρήκε μερικές δυνατότητες να ενισχύσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Υψηλοί στόχοι

Η Λάτσιο παλεύει για τη θέση στο top-4 στη Σέριε Α΄ Ιταλίας για να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Επί του παρόντος οι Ρωμαίοι έχουν στο ενεργητικό τους 16 βαθμούς και πέντε βαθμούς διαφορά από τη Νάπολι, η οποία είναι στην πρώτη θέση. Μία μονάδα πίσω από τους «αετούς» είναι η Ρόμα, αλλά οι «λύκοι» έχουν παίξει έναν αγώνα λιγότερο, αντίστοιχα, στους χαμένους βαθμούς οι Giallorossi είναι στην τέταρτη θέση. Στο πλαίσιο της Σέριε Α΄ Ιταλίας της σεζόν 2017-18 η Λάτσιο έπαιξε τρεις αγώνες εκτός έδρας, έχει τρεις νίκες επί της Κιέβο, της Τζένοα και της Βερόνα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους παίζει ιστορικά καλά εναντίον Λάτσιο, καθώς και έχει υψηλό κίνητρο: να πάρει εκδίκηση για την ήττα από τη Λάτσιο στο Σούπερ Καπ, επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γιουβέντους ήδη χάνει δύο βαθμούς από τη Νάπολι στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια της ομάδας να αυξάνει το χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *