The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Κάλιαρι

Juventus-Cagliari-19.08

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 19 Αυγούστου, 7:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Η Σειρά Α’ Ιταλίας θα ανοίξει με τον αγώνα μεταξύ της Γιουβέντους και της Κάλιαρι, η νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας και η φιναλίστ του Champions League θα φιλοξένει εντός έδρας της τη μεσαία ομάδα του ελίτ ιταλικού πρωταθλήματος. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά της ομάδας του Τορίνο, η οποία έχει ήδη καταφέρει να παίξει έναν επίσημο  αγώνα στη σεζόν. Το αποτέλεσμα του αγώνα για το Σούπερ Καπ Ιταλίας έδειξε ότι η Σέριε Α’ το πιο πιθανό θα συνεχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση του επιθετικού ποδοσφαίρου με πολλά γκολ.

Να κρατηθεί στην κορυφή

Ο Αλέγκρι αναβάθμισε σημαντικά τη ομάδα του, οι Τορίνιοι μεταμορφώθηκαν, αλλά όπως φάνηκε από τον αγώνα για το Σούπερ Καπ εναντίον Λάτσιο μέχρι το ανώτατο όριο ομαδικής συνεργασίας αυτή η ομάδα θέλει ακόμα πολύ. Σε αυτό τον αγώνα η Γιουβέντους έχασε από τον Ιμμόμπιλε δύο φορές, αλλά ήταν σε θέση να αντεπιτεθεί, χάρη σε γκολ του Ντιμπάλα. Στο 90 + 3 λεπτό της συνάντησης ο Μουρζά με το ασίστ του Λουκάκου έφερε στους «αετούς» τη νίκη στον αγώνα και τον τίτλο.

Αλλαγές στην Κάλιαρι

Η Κάλιαρι έχει αλλάξει ελαφρώς εκτός σεζόν. Την ομάδα άφησαν ο Μουρρού, Βίκτορ Ιμπάρμπο, Κολόμπο, ντι Τζενάρο, Bruno Alves, Isla. Στις θέσεις τους ήρθαν ο Ρομάνια, Miang, Farago, Cigarini, Andreolli. Πριν από την επίσημη σεζόν η Κάλιαρι έπαιξε μια σειρά από φιλικούς αγώνες, σε πέντε τελευταίους σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι ήττες συνέβησαν στους αγώνες με την Όλμπια και Φενέρμπαχτσε, οι ισοπαλίες καταγράφηκαν με την Μπρέσια, Παλέρμο και Κροτόνε.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους εντός έδρας παίζει πολύ δυνατά, υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι η Κάλιαρι θα είναι σε θέση να παρέχει αξιοπρεπή αντίσταση στη νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας, ειδικά μετά από το γεγονός που η Γιούβε έχασε στο τέλος της συνάντησης για το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,44.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *