The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο

Juventus-Lazio-13.08

Σούπερ Καπ Ιταλίας Τελικός

Κυριακή, 13 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Stadio Olimpico

Την ερχόμενη Κυριακή η Γιουβέντους Τορίνο στη Ρώμη στο Stadio Olimpico θα παίξει εναντίον Λάτσιο τον αγώνα για το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Και οι δύο ομάδες κάπως άλλαξαν εκτός σεζόν, αλλά οι προπονητές είναι οι ίδιοι, έτσι ώστε η κύρια τακτική γραμμή των μελλοντικών αντίπαλων είναι απίθανο να αλλάξει.

Έχουν πετάξει τα βαρίδια

Η Γιουβέντους έχει ήδη πωλήσει το Lemine, Ζάζα, Κόμαν και Μπονούτσι. Σε αυτό το κουαρτέτο μόνο ο Bonucci ήταν σημαντική φιγούρα, ο Lemine σχεδόν δεν έπαιζε, ο Κόμαν όλη την περασμένη σεζόν πέρασε δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, όπως και ο Ζάζα που τριγύριζε στις ενοικιάσεις. Ο Μπονούτσι  είναι απώλεια, αλλά η Juve πήρε για 30-χρονο αμυντικό 42 εκατομμύρια ευρώ, που είναι περισσότερο από εξαιρετική αποζημίωση για το Λεονάρντο. Αγόρασαν τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Bentankur, Szczęsny, Mattia De Sciglio, ενοίκησαν τον Ντόουγκλας Κόστα, εξαγόρασαν το Μπενάτια και τον Κουαντράδο. Γενικώς έχουν ενισχυθεί.

Πιο μέτρια

Η Λάτσιο δεν έχει τόσο μεγάλο αριθμό των μεταγραφών, το βασικό: έχει φύγει ο Μπίγλια, στη θέση του πήραν το Λούκας Λέιβα από τη Λίβερπουλ. Η Λάτσιο κράτησε τον κύριο τεχνικό, και είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για τη ρωμαϊκή ομάδα. Παρά το γεγονός ότι η Λάτσιο θα παίξει εντός έδρας της, οι bookmakers έβγαλαν τους «αετούς» σαφές αουτσάιντερ του αγώνα, η Λάτσιο χάνει συνεχώς από την Γιουβέντους, όμως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στους αγώνες πριν την έναρξη της σεζόν οι Ρωμαίοι γενικώς είχαν καλή εμφάνιση.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους έχει αλλάξει σημαντικά, ο Allegri δεν μένει στάσιμος, αναζητεί καινούριες επιλογές για την ενίσχυση του παιχνιδιού της ομάδας, η οποία την περασμένη σεζόν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Champions League. Στα ονόματα η Λάτσιο δεν έγινε ισχυρότερη, ο Μπίγλια ήταν ένας σημαντικός κρίκος των «αετών», δια μέσου του οποίου χτιζόταν το παιχνίδι της ομάδας στη ζώνη του πυρήνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *