The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γεωργία εναντίον Ιρλανδίας

Georgia-Ireland-02.09

Έβδομος προκριματικός γύρος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 2 του Σεπτέμβρη στις 07:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο Τιφλίδας «Boris Paichadze» η εθνική Γεωργίας θα φιλοξενεί την εθνική Ιρλανδίας στο 7ο παιχνίδι των προκριματικών για το Μουντιάλ-2018.

Η εθνική Γεωργίας με κάθε νέα γενιά γίνεται όλο και πιο αδύναμη. Εάν 10-15 χρόνια πριν η ομάδα είχε συγκεντρώσει πολύ καλούς παίκτες, ακόμα και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά δεν μπορούσαν να παίξουν σαν ομάδα, τώρα ακόμη και λαμπρές προσωπικότητες δεν υπάρχουν στη σύνθεση της ομάδας του Καυκάσου. Παίχθηκαν 6 παιχνίδια στα προκριματικά και στο ενεργητικό της ομάδας Γεωργίας είναι μόλις τρεις βαθμοί, με διαφορά τερμάτων 6-10 και η 5η θέση στον πίνακα μεταξύ των 6 εθνικών. Στην έδρα τους οι Γεωργιανοί έχουν παίξει τρεις φορές στα προκριματικά, έχασαν από την Αυστρία 1:2 και τη Σερβία, και το μοναδικό βαθμό σημείωσαν στο παιχνίδι με τη Μολδαβία 1:1.

Η εθνική της Ιρλανδίας σε ένα καλό επίπεδο παίζει στα προκριματικά, έχοντας σημειώσει στους 6 γύρους 12 πόντους με διαφορά τερμάτων 8:4. Οι Ιρλανδοί μοιράζονται 1-2 θέση στον όμιλο με τους Σέρβους. Εκτός έδρας η ομάδα του Martin O’Neill στις τρεις συναντήσεις ήταν σε θέση να σκοράρει 7 βαθμούς, παίζοντας ισοπαλία με τη Σερβία 2:2 και νικώντας τη Μολδαβία 3:1 και την Αυστρία 1:0.

Η Γεωργία και η Ιρλανδία έχουν συναντηθεί 8 φορές, όλες τις συναντήσεις έχουν κερδίσει οι Ιρλανδοί με συνολικό σκορ 16-4. Συμπεριλαμβανομένου του πρώτου γύρου της τρέχουσας επιλογής εντός έδρας 1:0. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τους βαθμούς για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ οι Γεωργιανοί έχουν ήδη συνηθίσει να σέρνονται στο τέλος του πίνακα, χωρίς ιδιαίτερους στόχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το ματς είναι: νίκη της εθνικής Ιρλανδίας με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *