The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία (Ολ.) – Νότια Κορέα (Ολ.) στις 7/8/2016 στις 22:00

Germany-SouthKorea

Ολυμπιάδα του 2016

Στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 η εθνική Γερμανίας θα παίξει με την εθνική της Νότιας Κορέας. Οι Γερμανοί θεωρούνται φαβορί για το επερχόμενο παιχνίδι λόγω της καλύτερης επιλογής των καλλιτεχνών, καθώς και της εμπειρίας στη διεθνή σκηνή.

Στον πρώτο γύρο η ολυμπιακή εθνική Γερμανίας έπαιξε τον αγώνα με μια από τις ισχυρότερες ομάδες στο Ολυμπιακό τουρνουά, την ομάδα του Μεξικού. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού – ισοπαλία 2:2, και όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης. Στους Μεξικανούς σκόραραν ο Peralta και Pizarro, και στους Γερμανούς ο Γκναμπρί και ο Γκίντερ. Ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι αφήνει στου Ευρωπαίους καλές ευκαιρίες να συνεχίσουν τον αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο γύρο των πλέι-οφ, αλλά πρέπει να προσπαθήσουν να πάρουν τη μέγιστη βαθμολογία στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Η Ολυμπιακή εθνική της Νότιας Κορέας κέρδισε με συντριπτικό σκορ την εθνική Φίτζι με σκορ 8:0. Ωστόσο, θα πρέπει να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο οι Ασιάτες κατάφεραν να σκοράρουν μόνο ένα γκολ, και τα πιο σημαντικά έγιναν τα δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, από 62ο έως 63ο, όταν οι Νοτιοκορεάτες κατάφεραν να σκοράρουν τρία γκολ. Μετά άρχισε η πραγματική συντριβή του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Ολυμπιακή ομάδα της Γερμανίας ικανοποιήθηκε με την ισοπαλία με τους Μεξικανούς, αλλά με την Ολυμπιακή ομάδα της Νότιας Κορέας οι Γερμανοί θέλουν μόνο νίκη για να παίξουν με τα Φίτζι με ησυχία. Με τη σειρά τους οι Ασιάτες θα προσπαθήσουν να δώσουν μάχη στους Ευρωπαίους, και μετά από τη νίκη 8:0 πάνω από τους εκπροσώπους της Ωκεανίας, το ηθικό της Νότιας Κορέας αυξήθηκε σημαντικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γερμανίας με απόδοση 1,50 στην εταιρεία 365bet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *