The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία Κ-21 εναντίον Ισπανία Κ-21

GermanyU21-SpainU21-30.06

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21 Τελικός

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιόζεφ Πιλσούντσκι, Κρακοβία

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των ομάδων της νεολαίας θα συναντηθούν οι εθνικές Γερμανίας Κ-21 και Ισπανίας Κ-21. Είναι πολύ λογικό ότι αυτές οι δύο ομάδες θα είναι οι συμμετέχοντες τελικής αναμέτρησης, επειδή οι νέοι «αετοί» και η «φούρια ρόχα» ήταν ξεκάθαρα φαβορί των ημιτελικών συναντήσεων. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βρίσκονται στην πλευρά των Ισπανών, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, επειδή στη σύνθεση οι Ίβηρες είναι φανερά ισχυρότεροι από τους Γερμανούς.

Με την ήττα

Η εθνική Γερμανίας Κ-21 έχει παίξει στο τρέχοντα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21 τέσσερις αγώνες, ένα εκ των οποίων οι «αετοί» έχασαν. Η ήττα συνέβη στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων από την εθνική Ιταλίας. Εκτός από την ήττα αυτή υπήρχαν νίκες πάνω στους νέους Τσέχους 2:0 και νέους Δανούς 3:0, καθώς και ισοπαλία με την Αγγλία Κ-21 στο ημιτελικό, αλλά στα πέναλτι οι Γερμανοί ήταν ισχυρότεροι των «λιονταριών».

Μόνο νίκες

Η εθνική Ισπανίας Κ-21 κέρδισε και τα τέσσερα παιχνίδια από τα τέσσερα στο τουρνουά. Πρώτα στην φάση των ομίλων νικήθηκαν η εθνική ΠΓΔΜ U-21 5:0, Πορτογαλίας Κ-21 1:0, Σερβίας U-21 1:0. Στην ημιτελική φάση έπεσε η εθνική Ιταλίας U-21 3:1. Η εθνική Ισπανίας Κ-21 φαίνεται πολύ δυνατή στην Πολωνία, αυτή η ομάδα άξια υπάρχει φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού εναντίον των Γερμανών.

Πρόβλεψη

Στην ιστορία τους οι εθνικές Γερμανίας Κ-21 και Ισπανίας Κ-21 έχουν παίξει τρεις φορές μεταξύ τους, δύο φορές οι Ισπανοί έχουν κερδίσει τους «αετούς» 1:0 και 2:0, ένας άλλος αγώνας έληξε με ισοπαλία 0:0. Τώρα οι Ισπανοί είναι και πάλι ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς, το στοίχημα στους Ίβηρες φαίνεται εξαιρετική επιλογή, και έχει μια καλή ευκαιρία να περάσει, οπότε η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκης της Ισπανίας Κ-21 με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *