The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία Κ-19  εναντίον Ολλανδία Κ-19

GermanyU19-NetherlandsU19-03.07

Στις 3 Ιουλ στις 07:00 μ.μ. στο γήπεδο της Τιφλίδας «David Petriashvili» στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-19 θα συναντηθούν εθνικές Γερμανίας και Ολλανδίας.

Η εθνική Γερμανίας στο τελευταίο Euro πήρε την 5η θέση, αλλά και η σύνθεση της ομάδας ήταν διαφορετική. Στην τρέχουσα πρόκριση οι Γερμανοί πραγματοποίησαν 6 συναντήσεις, και όλες τις κέρδισαν με συνολικό σκορ 20-3. Η εθνική Γερμανίας άφησε πίσω της ομάδας του Γιβραλτάρ 5:0, Αλβανίας 3:2, Ιρλανδίας 4:0, Κύπρου 2:1, Σερβίας 2:0 και Σλοβακίας 4:0. Τα αποτελέσματα αυτά κατατάσσουν τους Γερμανούς μεταξύ των φαβορί του τουρνουά, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του γερμανικού ποδοσφαίρου στο επίπεδο των εθνικών ομάδων, καθώς η εθνική ομάδα παίζει στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ενώ η ομάδα των νέων στον τελικό του Euro U-21.

Η εθνική Ολλανδίας το 2016 έχει τερμάτισε 6η στο Euro, χάνοντας στον αγώνα για την 5η θέση από τους Γερμανούς 3:4. Ανανεωμένη «πορτοκαλί» ομάδα έπαιξε 11 παιχνίδια πριν από αυτό το τουρνουά, όπου σημείωσε οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και 1 ήττα. Σε επίσημους αγώνες οι Ολλανδοί σημείωσαν 5 νίκες και μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 10:1.

Και οι δύο ομάδες νεολαίας είχαν μια καλή χρονιά μετά το προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να περιμένουμε την έπαρση του περασμένου έτους και την αφθονία των στόχων, η έναρξη του τουρνουά δεν είναι ο αγώνας για τη θέση στην τελική κατάταξη που δεν χρειάζεται σε κανέναν. Η πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: under 3 με απόδοση 1.68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *