The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία – Ιταλία στις 2/7/2016 στις 22:00

Germany-Italy-02.07

Ο τρίτος προημιτελικός αγώνας του Euro 2016 θα είναι αναμέτρηση της τρέχουσας παγκόσμιας πρωταθλήτριας της εθνικής Γερμανίας και των φιναλίστ του προηγούμενου Euro των Ιταλών. Αυτό το παιχνίδι είναι αντάξιο του τελικού, αλλά η μοίρα έφερε αντιπάλους σε αυτό το πρώιμο στάδιο. Οι εταιρείες στοιχημάτων βάζουν τους Γερμανούς φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά οι “μακαρονάδες” με τις νίκες τους επί των Βέλγων, και ιδιαίτερα επί των Ισπανών, ανάγκαζαν και πάλι να σέβονται τον εαυτό τους, και ίσως λίγο να φοβούνται.

Η Εθνικής Γερμανίας στην τρέχουσα σεζόν δεν έχασε ακόμα ούτε ένα γκολ, κάτι που δείχνει την ισορροπημένη σύνθεση και καλή φυσική ετοιμότητα της ομάδας. Ταυτόχρονα, πρέπει να πούμε ότι οι Γερμανοί προσθέτουν κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Στον όμιλο οι “αετοί” νίκησαν τους Ουκρανούς και τη Βόρεια Ιρλανδία και με τους Πολωνούς έπαιξαν ισοπαλία 0:0. Στους 16 με σαφές πλεονέκτημα νικήθηκαν οι Σλοβάκοι 3:0.

Με τη σειρά της η εθνική Ιταλίας από την άποψη της αξιοπιστίας της άμυνας δεν έχει απομακρυνθεί πολύ από το μέλλον αντίπαλό της. Σε τέσσερις αγώνες στο τουρνουά έχασε μόνο ένα γκολ από την ιρλανδική ομάδα στο παιχνίδι, το οποίο για την «Squadra arzurra» δεν αποφάσιζε τίποτα. Ακόμη και οι νυν πρωταθλητές της Ευρώπης οι Ισπανοί και οι πιο ισχυροί Βέλγοι δεν ήταν σε θέση να σπάσουν την άμυνα της ομάδας του Κόντε.

Πρόβλεψη

Ο Γιόαχιμ Λεβ είναι πολύ ισχυρός τεχνικός και οργανωτής, και σίγουρα θα βρει ένα αντίδοτο για αυτή την ιταλική μηχανή. Παράλληλα, ο επικείμενος προημιτελικός αγώνας δύσκολα να είναι αποτελεσματικός, αφού όσο οι «αετοί», τόσο και οι «μακαρονάδες» παίζουν πολύ καλά στην άμυνα και δεν θέλουν καθόλου να χάνουν γκολ στο τρέχον Euro. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: 1Χ+under3,5 με απόδοση 1,52 στην εταιρεία Whilliam Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *