The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Βραζιλία

Germany-Brazil-27.03

Φιλικός αγώνας

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Ο κεντρικός αγώνας την επόμενη Τρίτη θα είναι φιλικός μεταξύ των εθνικών της Γερμανίας και της Βραζιλίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βερολίνου. Ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι οι νυν παγκόσμιοι πρωταθλητές, αλλά αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι είναι τώρα σε άριστη κατάσταση, κάτι που η ομάδα του Τίτε επιβεβαίωσε λίγες ημέρες πριν στη Μόσχα, νικώντας χωρίς προβλήματα την εθνική Ρωσίας.

Τρεις ισοπαλίες

Μετά από θριαμβευτικό προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική ομάδα της Γερμανίας έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες, στους οποίους δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε μία φορά, αλλά και δεν έχασε. Το 2017 οι Γερμανοί στο «Γουέμπλεϊ» δεν ήταν σε θέση να σκοράρουν στους Βρετανούς, η συνάντηση έληξε 0:0, στη συνέχεια στην Κολωνία «οι αετοί» έχουν ξεφύγει από την ήττα στον αγώνα με τους Γάλλους, ο Stindl σκόραρε στο 90ο + 3 λεπτό. Πριν από μερικές ημέρες οι Γερμανοί πολέμησαν με τους Ισπανούς, στο γκολ του Rodrigo ο Muller απάντησε με το δικό του.

Συνεχίζουν να κερδίζουν

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας σε άριστο στυλ κέρδισε το προκριματικό τουρνουά στη Νότια Αμερική. Μετά τα προκριματικά η ομάδα έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες: δύο φορές κέρδισε και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Ιαπωνία 3:1, στη Ρωσία 3:0, ισοπαλία με την Αγγλία 0:0. Η ομάδα της Βραζιλίας έχει αρκετά καλή γραμμή άμυνας και μία από τις καλύτερες επιθέσεις στον κόσμο.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Γερμανίας στην έδρα της θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να νικήσει τον αντίπαλο, και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να σκοράρει. Με τη σειρά τους και οι Βραζιλιάνοι σκοπεύουν τουλάχιστον μια φορά να στενοχωρήσουν τους Γερμανούς με σκοραρισμένο γκολ. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στο «γκολ-γκολ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *