The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Ισπανία

Germany-Spain-23.03

Φιλικός αγώνας

“ESPRIT arena”, Ντίσελντορφ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της πλησιέστερης Παρασκευής θα είναι ο φιλικός μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ισπανίας. Και οι δύο ομάδες είναι φαβορί στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αξίζει την προσοχή το γεγονός ότι σε μια τέτοια αναμέτρηση είναι κρίσιμης σημασίας ο παράγοντας της έδρας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι η γερμανική ομάδα έχει ελαφρώς υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Μετά τα προκριματικά

Μετά το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 η γερμανική εθνική ομάδα έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες. Πρώτα οι «αετοί» έπαιξαν στο «Γουέμπλεϊ» Λονδίνο με την εθνική Αγγλίας, η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 0:0. Μετά από αυτό η ομάδα του Λεβ στη γειτονική Κολωνία φιλοξένησε τη γαλλική εθνική ομάδα. Οι «τρικολόρ» κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ του Lacazette, στα οποία οι Γερμανοί απάντησαν με αποτελεσματικές ενέργειες από τον Werner και Stindl.

Νίκη και ισοπαλία            

Η εθνική Ισπανίας, καθώς και η εθνική Γερμανίας μετά τα προκριματικά για το Μουντιάλ, πρόλαβε να παίξει δύο φιλικούς αγώνες. Στις 11 Νοεμβρίου οι «φούριας ρόχας» εντός έδρας τους στη Μάλαγα δεν άφησαν καμία ευκαιρία στην Κόστα Ρίκα, νικώντας με σκορ 5:0, διπλό είναι στο λογαριασμό του Νταβίδ Σίλβα. Τρεις ημέρες μετά την συντριπτική νίκη οι Ίβηρες στην Αγία Πετρούπολη συναντήθηκαν με την εθνική Ρωσίας, το σκορ της συνάντησης 3:3. Στην εθνική Ισπανίας τα γκολ σκόραραν ο Ζόρδι Άλμπα και το διπλό μετράει ο Σέρχιο Ράμος, και τα δύο γκολ ο αμυντικός πραγματοποίησε από το σημείο του πέναλτι.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, το λεγόμενο παιχνίδι για τρία αποτελέσματα. Πρέπει όμως να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι Γερμανοί στην έδρα τους έχουν να χάσουν από το καλοκαίρι του 2016. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: Η Γερμανία δεν θα χάσει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *