The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Νορβηγία

Germany-Norway-04.09

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στη Στουτγάρδη στο γήπεδο «Mercedes-Benz Arena» η εθνική ομάδα Γερμανίας θα παίξει εναντίον της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας στο πλαίσιο του 8ου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακόμη και πριν από την τρέχουσα επιλογή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία η εθνική Γερμανίας θεωρούταν φαβορί του ομίλου C. Κοιτάζοντας πίσω στο πρώτο μέρος του γύρου της φάσης των ομίλων, μπορούμε να πούμε ότι οι προβλέψεις έγιναν πραγματικότητα εκ ολοκλήρου. Ίσιοι με τους Γερμανούς στον όμιλο απλά δεν υπάρχουν. Η ενδεκάδα του Λεβ δείχνει εκπληκτικά αποτελέσματα, έχοντας πετύχει 6 νίκες σε 6 αγώνες, σκοράροντας σ’ αυτές τις συναντήσεις 27 γκολ και δέχοντας μόλις ένα. Κοιτώντας προς το μέλλον, θέλω να σημειωθεί ότι η εθνική Γερμανίας πριν από το παιχνίδι με την Νορβηγία στη 1η Σεπτεμβρίου θα έχει τον αγώνα εναντίον των Τσέχων εκτός έδρας.

Η εθνική ομάδα της Νορβηγίας, η οποία δεν προκρίθηκε στο περασμένο Euro-2016 στη Γαλλία, στην προκριματική εκστρατεία φαινόταν πολύ καλύτερα από ό, τι κατά την πρόκριση για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Για όσους ενδιαφέρονται για τα προηγούμενα αποτελέσματα των Νορβηγών, μπορούν να τα τσεκάρουν στην ενότητα Euro-2016. Όσο για τον πρώτο γύρο των τρεχόντων προκριματικών, εδώ οι Νορβηγοί, κατά τη γνώμη μου, έχουν σπαταλήσει όλες τις ευκαιρίες τους, τέσσερις σημειωμένοι βαθμοί μετά από 6 γύρους αφήνουν την ομάδα στην προτελευταία πέμπτη θέση του ομίλου C.

Πρόβλεψη

Στη νέα ιστορία μεταξύ των εθνικών αυτών έχουν παιχτεί 3 παιχνίδια, όπου δύο φορές υπερίσχυσε η εθνική Γερμανίας, καθώς και ένα παιχνίδι κέρδισε η Νορβηγία. Και οι δύο ομάδες θα έχουν παίξει από ένα αγώνα στο πλαίσιο του 7ου γύρου των προκριματικών πριν από το επερχόμενο ματς. Τον αντίπαλο των Γερμανών ανέφερα πιο πάνω, ενώ η εθνική Νορβηγίας θα παίξει στην έδρα της με το Αζερμπαϊτζάν. Υποθέτοντας απολύτως οποιαδήποτε έκβαση των αγώνων του 7ου γύρου, στη προσωπική συνάντηση Γερμανίας και Νορβηγίας δεν έχω επιλογές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Γερμανίας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *