The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Καμερούν

Germany-Cameroon-25.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Τόπος διεξαγωγής:  «Ολυμπιακό Στάδιο», Σότσι

Ημερομηνία αγώνα: 25/06/2017 06:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Την Κυριακή στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών η εθνική της Γερμανία θα παίξει με την εθνική  του Καμερούν. Σε αυτό το ματς η γερμανική ομάδα στρατηγικά θα αρκεστεί και με την ισοπαλία, αλλά αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων δε υπάρχει αμφιβολία ότι οι νυν παγκόσμιοι πρωταθλητές θα παίξουν στον αγώνα αυτό μόνο για να κερδίσουν.

Ισοπαλία με τη Χιλή

Η εθνική Γερμανίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών έπαιξε δύο αγώνες. Αρχικά, οι Γερμανοί με σκορ 3:2 νίκησαν την εθνική Αυστραλίας, και μετά από αυτό έπαιξαν ισοπαλία με την εθνική της Χιλής. Στην τρέχουσα σύνθεση η bundestim έπαιξε μόνο τέσσερα παιχνίδια: δύο παιχνίδια στο ΚΣ, φιλικό με τους Δανούς και το ματς των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο με το Σαν Μαρίνο, αλλά ακόμα και με γυμνό μάτι φαίνεται ότι η γερμανική ομάδα έχει κάνει αξιοσημείωτες προόδους.

Ισοπαλία με το Καμερούν

Η ομάδα της Γερμανίας στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας έπαιξε ισοπαλία με τους Χιλιανούς, ενώ η εθνική του Καμερούν μοιράστηκε τους πόντους με τους Αυστραλούς, αν και τα «λιοντάρια» πήραν το προβάδισμα στη συνάντηση. Στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας η εθνική του Καμερούν έχασε από την εθνική της Χιλής με σκορ 0:2. Για να προκριθεί στα πλέι-οφ η εθνική του Καμερούν πρέπει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, και είναι επιθυμητό να κάνει με μεγάλο σκορ.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας αποκτά καλύτερη φόρμα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, για τα παιχνίδια των πλέι-οφ η bundestim θα πρέπει να έρθει στο μέγιστό της, και ο αγώνας εναντίον του Καμερούν θα είναι ένα ακόμη βήμα στην προετοιμασία. Οι Γερμανοί είναι σαφώς ανώτεροι από τα «λιοντάρια» από όλες τις απόψεις, οπότε σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται καλή επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γερμανίας με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *