The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία – Σουηδία στις 11/11/16 στις 9:45 μ.μ.

france-sweden-11-11

Το Παρίσι θα φιλοξενεί τον αγώνα του τέταρτου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Οι Γάλλοι και οι Σουηδοί είναι ηγέτες του ομίλου τους, όπου υπάρχει επίσης η ομάδα της Ολλανδίας. Κόντρα στους Ολλανδούς οι δύο ομάδες έπαιξαν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά ήταν σε θέση να πάρουν τους πόντους, κάτι που μετατρέπει την αναμέτρηση αυτή σε μια πιθανή συνάντηση για την πρώτη θέση.

Γαλλία

Η ομάδα του Didier Deschamps δεν χαλάστηκε λόγω της ταπεινωτικής ήττας στον τελικό του σπιτικού Euro από την Πορτογαλία (0:1, στην παράταση). Φαίνεται ότι η ομάδα έχει γίνει πιο συνεκτική και ισχυρή.

Αν στο σπιτικό ευρωπαϊκού φόρουμ της τετραετίας η “τρικολόρ” για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσε νε βρει ηγέτη, τώρα υπάρχουν αρκετοί απ’ αυτούς. Ο Πολ Πογκμπά έδειξε τον εαυτό του πολύ καλά στη συνάντηση με την Ολλανδία (1:0) και σκόραρε το νικητήριο γκολ.

Όπως και πριν έτοιμοι να βοηθήσουν το μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κουβαλάει το βάρος της ηγεσίας ο Antoine Griezmann και ο Olivier Giroud. Δεν υστερούν επίσης ο Kevin Gaymeyro με τον Δημήτρη Payet, οι οποίοι σκόραραν αντίστοιχα 2 και 1 γκολ στο δίχτυ της Βουλγαρίας (4:1).

Στην πραγματικότητα ο μόνος αποτυχημένος αγώνας στα αποτελέσματα ήταν ο αγώνας με τη Λευκορωσία (0:0). Ωστόσο, εκεί η ομάδα του Deschamps ήταν άτυχη στην υλοποίηση – οι Γάλλοι έχουν δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Σουηδία

Ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Σουηδίας Janne Andersson πήρε το δρόμο για την αναζωογόνηση. Εκτός από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στην κύρια ομάδα της χώρας μερικά μεγάλα ονόματα, λόγω ηλικίας. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο όχι μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά και στην ποιότητα του παιχνιδιού των Σουηδών.

Εάν στον πρώτο αγώνα της πρόκρισης με την Ολλανδία (1:1) η “Τρεις κορώνες” δεν έχει κατορθώσει ακόμη να κυριαρχήσει βάση της κατηγορίας του αντιπάλου, στα παιχνίδια εναντίον του Λουξεμβούργου (1:0) και της Βουλγαρίας (3:0) ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλο. Ας μη σας πειράζει ένα μικρό πλεονέκτημα των “κίτρινο-μπλε” στο σκορ έναντι του νάνου του ποδοσφαίρου. Σε εκείνο το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν το στόχο των Λουξεμβούργιων 29 φορές, 12 εκ των οποίων ήταν στο δοκάρι.

Οι ηγέτες της τρέχουσας έκδοσης της εθνικής ομάδας είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ και ο φόρβαρντ της Θέλτας John GUIDETTI. Στο κέντρο του γηπέδου είναι ο Oscar Hiljemark, κύριος κεντρικός μέσος της Παλέρμο και ο συντάκτης του γκολ στο δίχτυ των Βουλγάρων. Οι δύο τελευταίοι είναι 24 ετών – καιρός να δείξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Μαζί με τους Γάλλους οι Σουηδοί είναι ηγέτες του ομίλου στην αξιοπιστία της άμυνας. Στους εναρκτήριους τρεις γύρους έχουν χάσει μόνο μία φορά.

Πρόβλεψη

Όσοι περιμένουν μια εύκολη βόλτα με την ασημένια πρωταθλήτρια της Ευρώπης είναι λάθος. Περίεργα, αλλά οι bookies τείνουν επίσης να πιστεύουν στην εντυπωσιακή υπεροχή της Γαλλίας και προσφέρουν την εργατική απόδοση στο θετικό χάντικαπ των φιλοξενουμένων. Πρέπει να αναγνωρίζονται οι ικανότητες των Σουηδών στο παιχνίδι στην αμυντική γραμμή. Επιπλέον, οι ίδιοι οι Γάλλοι δεν είναι απαραίτητο να σκοράρουν πολύ, που έχουν ήδη αποδείξει οι αγώνες με τη Λευκορωσία και την Ολλανδία. Περιμένουμε μια μικρή ποσότητα των στόχων, και αν η γηπεδούχος κερδίζει, θα κερδίζει ελάχιστα.

Προτάσεις για ποντάρισμα:

Νίκη της Σουηδίας με χάντικαπ (+1,5) με απόδοση 1,93

Under 3 με απόδοση 1,72


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *