The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία εναντίον Ισπανίας

France-Spain-28.03

Φιλικός αγώνας

Parc des Princes“, Παρίσι

Ημερομηνία αγώνα: 28/03/2017 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου, η Γαλλία και η Ισπανία, την επόμενη Τρίτη θα παίξουν μεταξύ τους το φιλικό αγώνα στο Παρίσι. Η εθνική Γαλλίας σε αυτό το ζευγάρι θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, οι «βάτραχοι» είναι ασημένιοι πρωταθλητές της Ευρώπης, αυτή η ομάδα είναι σε κίνηση, εκτός αυτού εντός έδρας τους η «τρικολόρ» σπάνια αφήνει οποιονδήποτε να φύγει ειρηνικά από το γήπεδο.

Στην πρώτη θέση στον όμιλο Α

Η εθνική Γαλλίας το περασμένο Σάββατο στον πέμπτο γύρο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 εκτός έδρας έχει καταφέρει να κερδίσει την ομάδα του Λουξεμβούργου με σκορ 3:1. Αυτή η νίκη δύσκολα να ονομαστεί παραμυθένια, αλλά τρεις πόντους οι «βάτραχοι» έβαλαν στον κουμπαρά τους, και ένα βήμα ακόμα πλησίασαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Στην πρώτη θέση στον όμιλο G

Με τη σειρά τους και οι Ισπανοί έπαιξαν τον τελευταίο επίσημο αγώνα τους εναντίον Ισραηλινών. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Χιχόν, στην πλευρά της εθνικής Ισπανίας ήταν ένα σαφές πλεονέκτημα, και μετά το πρώτο ημίχρονο κιόλας το σκορ ήταν 2:0. Τελικό αποτέλεσμα 4:1, η Ισπανία είναι στην πρώτη θέση στην κατάταξη του προκριματικού ομίλου G, αλλά, σε αντίθεση από τους Γάλλους, οι οποίοι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών, οι Ίβηρες έχουν έναν ισχυρό αντίπαλο, την εθνική Ιταλίας, η οποία κυριολεκτικά «κρέμεται από την ουρά» των Ισπανών.

Πρόβλεψη

Οι εθνικές Γαλλίας και Ισπανίας είναι ομάδες περίπου ίδιου επιπέδου, και σε τέτοια ματς ο παράγοντας της έδρας μπορεί να βγει στο προσκήνιο. Οι Γάλλοι παίζουν πάντα δυναμικά εντός έδρας τους, αρκεί να θυμηθούμε το πρόσφατο Euro 2016. Οι Ισπανοί επίσης εκτός έδρας έχουν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά οι Ίβηρες μπορεί να στερούνται συναισθημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γαλλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *