The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλατασαράι – Φενέρμπαχτσε 13/04/2016 στις 19:30 (ώρα Μοσχας)

Галатасарай-Фенербахче-13.04

Την Τετάρτη, 13 Απριλίου και ώρα 19:30 στο γήπεδο στην Κωνσταντινούπολη «Turk Telekom Arena» η Γαλατασαράι θα υποδεχτεί την Φενέρμπαχτσε στον αναβαλλόμενο αγώνα της 26 αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η Γαλατασαράι περνάει μία από τις χειρότερες σεζόν στα τελευταία 10 χρόνια, και έχει ήδη παραιτηθεί από τα διαπιστευτήριά του πρωταθλητή, παρά το γεγονός ότι πριν από το τέλος της σεζόν μένουν ακόμα 7 παιχνίδια, το χάσμα από την κορυφαία Μπεσίκτας είναι 23 πόντους. Μετά από 27 αγωνιστικές η ενδεκάδα του Μουσταφά Ντενιζλί με 10 νίκες, 10 ισοπαλίες και 7 ήττες βρίσκεται στην 6η θέση με 40 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 54-41. Σήμερα η μεγαλοφυΐα της Κωνσταντινούπολης είναι σε μια προφανή κρίση, έχοντας κερδίσει μόνο 1 από τα τελευταία 10 ματς, και η σειρά χωρίς νίκες της «Σαράι» είναι 7 αγώνες, όπου η ομάδα έπαιξε ισοπαλία 4 φορές και 3 φορές έχασε. Εντός έδρας η Γαλατασαράι έπαιξε 13 αγώνες, όπου σκόραρε 26 πόντους, με διαφορά τερμάτων 30:16. Εντός έδρας η ομάδα του Ντενιζλί δεν χάνει από τις 15 Σεπτεμβρίου του 2015 εδώ και 19 αγώνες, έχοντας κερδίσει 12 φορές και επτά αγώνες παίζονται ισοπαλία.

Η Φενέρμπαχτσε παίζει πολύ ισχυρότερα στο πρωτάθλημα, ωστόσο ελαφρώς επιβραδύνθηκε στους τελευταίους γύρους, παίζοντας ισοπαλία με την Osmanlıspor και χάνοντας εκτός έδρας από την Konyaspor. Έτσι, μετά από 27 αγωνιστικές η ομάδα του Vitor Pereira με 60 πόντους και διαφορά τερμάτων 44-21 βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, απέχοντας από τη Μπεσίκτας 3 πόντους. Εκτός έδρας η Φενέρμπαχτσε έπαιξε 13 παιχνίδια και σημείωσε 24 πόντους.

Στη μάχη των γιγάντων του τουρκικού ποδοσφαίρου είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ένα φαβορί και αρχηγό, παρά τη θέση στο πρωτάθλημα σε προσωπικές συναντήσεις οι ομάδες πάντα αγωνίζονται μόνο για τη νίκη. Το ματς του πρώτου γύρου οι αντίπαλοι τελείωσαν με ισοπαλία 1:1. Εντός έδρας η Γαλατασαράι δεν έχει χάσει από την Φενέρμπαχτσε από το 2012, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι αυτή την σεζόν δεν χάνουν 19 παιχνίδια στη σειρά εντός έδρας τους, πιστεύω και σήμερα θα επεκτείνουν την αήττητη σειρά τους. Η πρόβλεψή μου είναι η Γαλατασαράι δεν θα χάσει.

Πρόβλεψη: Στοίχημα για την νίκη της γηπεδούχου ομάδας ή την ισοπαλία με απόδοση 1,77 στην στοιχηματική εταιρεία Bet365.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *