The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βόρεια Ιρλανδία εναντίον Γερμανία

n-ireland-germany-05.10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 5 Οκτωβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) την Πέμπτη στην πόλη του Μπέλφαστ στην έδρα της στο στάδιο «Windsor Park» η εθνική Βόρειας Ιρλανδίας θα παίξει εναντίον της εθνικής Γερμανίας στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία ποτέ δεν φημιζόταν για τις επιτυχίες της στην ιστορία της, τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ανεβάσει το επίπεδό της σε ένα αρκετά απρόσιτο. Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η Βόρεια Ιρλανδία έφτασε στο τελικό μέρος του Euro. Σ’ εκείνο το τουρνουά στη Γαλλία η Βόρεια Ιρλανδία βγήκε από τον όμιλο στον γύρο του πλέι-οφ, αλλά έχασε από την Ουαλία 1:0 στους 16. Στα τρέχοντα προκριματικά μετά από 8 γύρους στον όμιλο C η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας με 19 πόντους στο ενεργητικό βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα και έχει καλή ευκαιρία να βρεθεί μεταξύ των φιναλίστ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Με τη σειρά της η εθνική Γερμανίας, που παραδοσιακά θεωρείται ένα από τα φαβορί οποιουδήποτε εθνικού πρωταθλήματος, στα τρέχοντα προκριματικά επιβεβαιώνει την κατάστασή της. Η ενδεκάδα του Λεβ, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια παραμείνει αμετάβλητος προπονητής της εθνικής ομάδας, δεν ξέρει έλεος για τους αντιπάλους της στα τρέχοντα προκριματικά. 8 αγώνες – 8 νίκες με διαφορά γκολ 35:2 και η πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Πρόβλεψη

Παρά το γεγονός ότι η εθνική Γερμανίας θα πραγματοποιήσει τον αγώνα εκτός έδρας, οι απόψεις για το φαβορί ομόφωνα παραμένουν υπέρ των σημερινών φιλοξενουμένων. Στον πρώτο γύρο της τρέχουσας πρόκρισης οι Γερμανοί νίκησαν εντός έδρας τους τη Βόρεια Ιρλανδία με σκορ 2:0. Για την εθνική Γερμανίας η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα έχει γίνει έτσι ώστε για την πρόωρη πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου φτάνει να μη χάσουν στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Γερμανίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *