The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ

Wolfsburg-Braunschweig-25.05

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Τόπος διεξαγωγής:  “Volkswagen Arena“, Βόλφσμπουργκ

Ημερομηνία αγώνα:  25/05/2017 09:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί ο αγώνας του πλέι-οφ για τη θέση στην Μπουντεσλίγκα μεταξύ της Βόλφσμπουργκ και της Άιντραχτ από την πόλη Μπράουνσβαϊγκ, η 16η ομάδα του ελίτ γερμανικού πρωταθλήματος θα παίξει με την τρίτη ομάδα του δεύτερου στη σημασία πρωταθλήματος της Γερμανίας. Σε αυτό το ζευγάρι το σαφές πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, των «λύκων», δύσκολο να αμφισβητηθεί αυτό, αλλά η Άιντραχτ, η οποία έπαιζε πρόσφατα στην ελίτ, επίσης, δεν πρέπει να υποτιμάται.

16η στην Μπουντεσλίγκα

Η Βόλφσμπουργκ είχε μια πολύ κακή σεζόν, από την ομάδα περίμεναν τον αγώνα για τη ζώνη  των ευρωπαϊκών κυπέλλων, ως αποτέλεσμα οι «λύκων» θα μπορούσαν αν υποβιβαστούν απευθείας στη δεύτερη Μπουντεσλίγκα. Σε οκτώ τελευταία παιχνίδια η Βόλφσμπουργκ έχασε πέντε φορές με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η μοναδική ισοπαλία συνέβη με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, νίκες πάνω στην Ίνγκολστατ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Συνολικά στην έδρας τους στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα οι «λύκοι» έπαιξε 17 παιχνίδια τη σεζόν: έχουν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Παλέψανε για το άμεσο εισιτήριο

Με τη σειρά της η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ τερμάτισε τρίτη στη δεύτερη Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, αν και θα μπορούσε να είναι στη δεύτερη θέση, η οποία εγγυάται στον ιδιοκτήτη της το άμεσο εισιτήριο για την ελίτ. Η Άιντραχτ έχασε από το Ανόβερο μόνο ένα πόντο, δεν έπρεπε να χάνει καταστροφικά από την Αρμίνια το προτελευταίο αγώνα της κλήρωσης. Εκτός έδρας η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο: 6 νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων 15:19.

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ για όλη τη σεζόν είχε προβλήματα με την επίθεση και τους στόχους, ενώ η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ έχει μια καλή άμυνα, και σε γενικές γραμμές δεν είναι πολύ ομάδα του «ύψους» σε εκτός έδρας αγώνες. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *