The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Χόφενχαϊμ

Wolfsburg-Hoffenheim-12.02

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φόλκσβαγκεν Αρένα

Την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκας Γερμανίας, η Βόλφσμπουργκ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Χοφενχάιμ, η 14η ομάδα του πρωταθλήματος θα παίξει με τη 5η. Ο σκοπός των “λύκων” για την τρέχουσα σεζόν είναι να ανέβουν από το κάτω μέρος του πίνακα τουρνουά του πρωταθλήματος και να ανταγωνιστούν για τη θέση στη ζώνη του Europa League, ενώ οι «αγρότες» έχουν μια πραγματική ευκαιρία να προκριθούν για την επόμενη σεζόν στο Champions League.

Η αποτυχία μετά την αποτυχία

Η Βόλφσμπουργκ, όπως ξεκίνησε τη σεζόν άσχημα, έτσι και παραμένει στο κάτω μέρος της βαθμολογίας. Με τη τρέχουσα δυναμική της συλλογής των βαθμών η Βόλφσμπουργκ πρέπει να παλεύει όχι για την ζώνη των Ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά για την επιβίωση. Τώρα, στο ενεργητικό των “λύκων” είναι 19 πόντοι και μόλις τρεις πόντους χάντικαπ από τη Βέρντερ Βρέμης και το Αμβούργο. Η Βόλφσμπουργκ εντός έδρας της αυτή τη σεζόν έπαιξε 10 παιχνίδια, όπου σκόραρε μόνο δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Επιτυχία μετά την επιτυχία

Ενώ η Χοφενχάιμ αντίθετα, κατά την τρέχουσα σεζόν ευχαριστεί τους πολλαπλούς οπαδούς της. Οι «αγρότες» μετά από 19 γύρους κατάφεραν να αποκτήσουν 34 μονάδες, αυτός αριθμός των πόντων αντιστοιχεί στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκας. Τον ίδιο αριθμό πόντων έχει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μία μονάδα περισσότερο έχει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκτός έδρας η Χοφενχάιμ δεν κερδίζει πολύ συχνά: τρεις νίκες σε εννέα παιχνίδια, αλλά και χάνει σπάνια αυτή η ομάδα.

Πρόβλεψη

Παρά τα τρομερά αποτελέσματα της σεζόν, η Βόλφσμπουργκ στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρείτε μικρό φαβορί. Οι «αγρότες» παίζουν αρκετά καλά εκτός έδρας και αγωνίζονται για το εισιτήριο στο Champions League. Σε μια τέτοια κατάσταση, το βέλτιστο στοίχημα είναι: οι φιλοξενούμενοι (Χοφενχάιμ) δε θα χάσουν, με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *