The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Χόφενχαϊμ

Wolfsburg-Hoffenheim-22.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Φολκσβάγκεν, Βόλφσμπουργκ

Στις 22 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Βόλφσμπουργκ στο Αρένα Φολκσβάγκεν η ομάδα Βόλφσμπουργκ στο παιχνίδι του 9ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα φιλοξενεί την Χόφενχαϊμ.

Η Βόλφσμπουργκ παίζει αμφίβολα στην τρέχουσα σεζόν, από τη μία πλευρά η ομάδα έχασε μόνο μία φορά σε εφτά ματς, ξεκινώντας από τις 26 Αυγούστου. Αλλά οι λύκοι κέρδισαν σε αυτές τις 7 συναντήσεις μόνο σε 1 αγώνα με 5 ισοπαλίες. Η σειρά ισοπαλιών της Βόλφσμπουργκ έχει ήδη τέσσερις αγώνες, στον τελευταίο γύρο εκτός έδρας η ομάδα μοιράστηκε βαθμούς με τη Μπάγερ 2:2. Μετά από 8 γύρους στο ενεργητικό της ενδεκάδας του Martin Schmidt υπάρχουν 8 βαθμοί με τη διαφορά των γκολ 8-11 και η 14η θέση στον πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Στην έδρα τους οι “λύκοι” στους τέσσερις αγώνες σημείωσαν τρεις βαθμούς, τρεις φορές έπαιξαν ισοπαλία και έχασαν 1 αγώνα, με διαφορά τερμάτων 3-6.

Η Χόφενχαϊμ την Πέμπτη πραγματοποίησε έναν ιστορικό αγώνα, οι “χωριάτες” κέρδισαν την πρώτη νίκη στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα επί της Μπασάκσεχιρ 3-1. Στη Μπουντεσλίγκα οι αποικίες του Nagelsmann δεν κερδίζουν στους δύο τελευταίους γύρους, έχοντας χάσει από την Φράιμπουργκ 2:3 και παίζοντας ισοπαλία 2:2 με την Άουγκσμπουργκ. Πριν από τον αγώνα στο Βόλφσμπουργκ η Χόφενχαϊμ έχει στο ενεργητικό της 15 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 15-10, και καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας οι “χωριάτες” σε τρία παιχνίδια σημείωσαν 4 βαθμούς, σκοράροντας και χάνοντας 7 γκολ.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες παίζουν αποτελεσματικά στα τελευταία παιχνίδια, σκοράροντας και χάνοντας τακτικά, δεν υπάρχει λόγος να υποθέσουμε ότι στην επόμενη συνάντηση δεν θα συνεχίσουν τις σειρές τους. Πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *