The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Ντόρτμουντ

Wolfsburg-BorussiaDortmund-19.08

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 19 Αυγούστου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Φολκσβάγκεν, Βόλφσμπουργκ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα θα επισκεφθεί τη Βόλφσμπουργκ. Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι των ομάδων. Η Βόλφσμπουργκ απέτυχε στην περασμένη σεζόν, αυτή η ομάδα είχε κιόλας κινδύνους να χάσει τη θέση στην ελίτ, αλλά οι «λύκοι» την έσωσαν. Τώρα από τους «πράσινους» περιμένουν τον αγώνα για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται όχι πολύ έμπειρος προπονητής με επώνυμο Jonker, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στις Ακαδημίες της Άρσεναλ και της Μπάγερν Μονάχου.

Προετοιμασία με φιλικά

Η Βόλφσμπουργκ προετοιμαζόταν για την Μπουντεσλίγκα, παίζοντας φιλικούς αγώνες και έναν αγώνα του Κυπέλλου Γερμανίας. Στους πέντε τελευταίους αγώνες οι «λύκοι» ήταν σε θέση να κερδίσουν τρεις φορές την Ντιναμό Δρέσδης, Φούλαμ και Άιντραχτ Νόρντερστεντ, χάνοντας ταυτόχρονα από την Νιούκαστλ  και Φιορεντίνα. Η Βόλφσμπουργκ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει πόντους στο εναρκτήριο εντός έδρας παιχνίδι.

Δύο επίσημους αγώνες

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήδη έχει παίξει ένα ματς για το Σούπερ Καπ Γερμανίας κατά της Μπάγερν, έδωσε μάχη στη νυν πρωταθλήτρια, αλλά έχασε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκτός από αυτή την αποτυχία, η Μπορούσια έπαιξε έναν αγώνα για το Κύπελλο Γερμανίας κόντρα στη Rot-Weiss Erfurt, το ματς έληξε με συντριπτική νίκη των «αγριομελισσών» – 4:0. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να πω ότι η Μπορούσια με ένα νέο προπονητή έρχεται στο ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα σε καλή διάθεση και καλή φυσική κατάσταση, που θα πρέπει να επηρεάσει το αποτέλεσμα της επικείμενης συνάντησης.

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει τη σεζόν με το δεξί, δηλαδή, να κερδίσει τους βαθμούς από την αρχή. Για να μην χάσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα πρέπει να σκοράρει σ’ αυτή την ομάδα γκολ, κανένας άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Κατά συνέπεια, υπάρχει μια πιθανότητα να δείτε αποτελεσματική μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *