The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Βέρντερ Βρέμης

Wolfsburg-WerderBremen-24.02

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φόλκσβαγκεν Αρένα

Την ερχόμενη Παρασκευή στο 22ο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ θα παίξει εναντίον Βέρντερ Βρέμης. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτή τη συνάντηση βλέπουν τους “λύκους” ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά η ομάδα του Ismael είναι πολύ ασταθής, ενώ η Βέρντερ πολύ ωραία έπαιξε τον τελευταίο αγώνα της ενάντια Μάιντς, έτσι ώστε μπορούμε να πούμε ότι οι “μουσικοί” είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Περίεργο φαβορί

Η Βόλφσμπουργκ έχει μόλις μία νίκη σε πέντε ακραίους αγώνες, και αυτή συνέβη πάνω στη Χοφενχάιμ εντός έδρας. Εκτός από αυτή τη νίκη καταγράφηκαν ήττες από  την Άουσμπουργ, Κολωνία, Μπάγερν και Ντόρτμουντ, αλλά παρ’ όλα αυτά τα πισωγυρίσματα, οι «λύκοι» συνεχίζουν να είναι φαβορί των εταιρειών στοιχημάτων. Εντός έδρας τους οι “λύκοι” στην τρέχουσα σεζόν στην Μπουντεσλίγκα έπαιξαν 11 αγώνες, όπου σημείωσαν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Η Βέρντερ Βρέμης είναι μαχητής

Με τη σειρά της η Βέρντερ Βρέμη είναι η ομάδα που είναι σε θέση να συντονιστείτε σε σημαντικούς αγώνες. Αυτή τη στιγμή οι “μουσικοί” με 19 πόντους στο ενεργητικό τους βρίσκονται στην 16η θέση στην κατάταξη της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Αποχή από την Ίνγκολστατ, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, είναι μόνο μία μονάδα, δηλαδή, η κατάσταση της Βέρντερ στο τουρνουά είναι πολύ περίπλοκη, που αναγκάζει την ομάδα να παίξει κάθε παιχνίδι ως τον τελευταίο αγώνα. εκτός έδρας οι “μουσικοί” έχουν + 3=1-7, η διαφορά τερμάτων είναι 13:24.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμάνε τη Βέρντερ αρκετά, ενώ τη Βόλφσμπουργκ υπερτιμάνε. Στο επερχόμενο παιχνίδι θα συναντηθούν ομάδες περίπου του ίδιου επιπέδου, οι “λύκοι” δεν παίζουν με το καλύτερο τρόπο εντός έδρας, ενώ οι “μουσικοί” δίνουν μάχη σε’ όλες τις ομάδες, με τις οποίες παίζουν, γι’ αυτό η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βέρντερ με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,43.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *