The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία – Ισημερινός στις 5/6/2016, 05:00 π.μ.

Бразилия-Эквадор-05.06

Στο Κύπελλο της Αμερικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τις προσεχείς εβδομάδες, η εθνική της Βραζιλίας στον πρώτο γύρο θα συναντηθεί με την εθνική του Εκουαδόρ. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν μεγάλες αμφιβολίες στη νίκη της Βραζιλίας στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο τρέχον προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 η ομάδα του Γουστάβο Κιντέρος βρίσκεται στην κατάταξη της Νοτιοαφρικάνικης ζώνης ακόμη ψηλότερα από το μέλλον αντίπαλό της.

Η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Βραζιλίας δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την εύρεση των φιλικών αγώνων για τους παίκτες της για να προετοιμαστούν για το επερχόμενο Κύπελλο Αμερικής, και μοναδικός αγώνας, που έπαιξε η ομάδα της Βραζιλίας στην πορεία προς το Κόπα Αμέρικα, ήταν ο αγώνας κόντρα στην ομάδα του Παναμά, τον οποίο οι «κίτρινο-πράσινοι» κέρδισαν με σκορ 2:0. Πιθανώς οι Βραζιλιάνοι λειτουργοί είναι πολύ σίγουροι για την δύναμη της εθνικής τους ομάδας, αλλά … να μη συμβεί κάτι περίεργο.

Με τη σειρά της η εθνική του Ισημερινού προτίμησε αντί φιλικούς αγώνες και παιχνίδι προετοιμασίας συνήθεις ομαδικές αγώνες. Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ο “τρικολόρ” έπαιξε μόνο έναν αγώνα κόντρα στους μελλοντικούς γηπεδούχους του Κόπα που ξεκινάει, Αμερικανούς, και έχασαν με σκορ 0:1, με ένα γκολ που δέχτηκαν στο τέλος του αγώνα, στο 90ο λεπτό, με εκτέλεση του Νάγκμπε. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το τρέχον προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 η ομάδα του Κιντέρος έπαιξε έξι αγώνες, όπου έχασε μόνο μια φορά.

Πρόβλεψη

Η σημερινή εθνική του Εκουαδόρ είναι αρκετά ικανή να καταπολεμήσει την πενταπλή πρωταθλήτρια. Ηθικά οι “τρικολόρ” έχουν ωριμάσει για τις νίκες σε ηπειρωτικό επίπεδο, γεγονός που αποδεικνύουν το προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη του Ισημερινού με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,52 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *