The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βουλγαρία – Ολλανδία

Bulgaria-Netherlands-25.03

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

Σάββατο, 25 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Τόπος διεξαγωγής:  «Βασίλ Λέφσκι», Σόφια

Η εθνική Ολλανδίας το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει εναντίον της Βουλγαρίας στο πλαίσιο του τακτικού, ήδη πέμπτου γύρου της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Οι «πορτοκαλί» αγωνίζονται με την γαλλική ομάδα για την πρώτη θέση στον όμιλο Α και δεν πρόκειται να χάσουν πόντους ακόμα και σε εκτός έδρας αγώνες. Με τη σειρά της η εθνική Βουλγαρίας έχει ακόμα ευκαιρία να πάρει στον όμιλό της τη δεύτερη θέση, οπότε οι Νότιοι Σλάβοι σκοπεύουν να δώσουν μάχη στα φιλοξενούμενα αστέρια.

Προς το παρόν τέταρτη

Η εθνική Βουλγαρίας έχει εγκατασταθεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου Α. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 6 πόντοι, 4 λιγότερα από τον ηγέτη, τη εθνική Γαλλίας, ένα λιγότερο από τους Ολλανδούς και Σουηδούς. Οι Βούλγαροι εντός έδρας τους στο τρέχοντα τουρνουά έπαιξαν δύο παιχνίδια και κέρδισε δύο νίκες πάνω στο Λουξεμβούργο και τη Λευκορωσία.

Πρέπει να κερδίσουν

Η εθνική Ολλανδίας δύο φορές έχασε βαθμούς σ’ αυτό το τουρνουά. Στην αρχή οι «πορτοκαλί» εκτός έδρας έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με τη σουηδική ομάδα, στη συνέχεια έχασαν εντός έδρας από την εθνική Γαλλίας με σκορ 0:1. Τα υπόλοιπα δύο ματς κερδήθηκαν: εντός έδρας 4:1 πάνω στην εθνική Λευκορωσίας και 3:1 στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Λουξεμβούργου.

Πρόβλεψη

Η εθνική Βουλγαρίας εντός έδρας της παίζει καλά, κέρδισε δύο αγώνες από τους δύο εντός έδρας, επιπλέον, οι Νότιοι Σλάβοι έχουν ακόμα πιθανότητες να μπουν στο δυάρι των ισχυρότερων στον όμιλό τους. Σε αυτήν την κατάσταση δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ ενεργοί. Με τη σειρά της η άμυνα της εθνικής Ολλανδίας δεν είναι η ισχυρότερη στην Ευρώπη, αυτή η ομάδα ακόμη και από το Λουξεμβούργο έχανε στόχους, γι’ αυτό η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: γκολ της εθνικής Βουλγαρίας με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *