The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βολιβία εναντίον Βραζιλία

Bolivia-Brazil-05.10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 5 Οκτωβρίου 2017 στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) την Πέμπτη στην πόλη της Λα Παζ στην αρένα «Hernando Siles» η εθνική Βολιβίας θα φιλοξενεί της εθνική Βραζιλίας στο 17ο γύρο της φάσης των ομίλων των προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι επιτυχίες της εθνικής ομάδας της Βολιβίας στην ιστορία της είναι πολύ μέτριες. Εκτός από το γεγονός ότι η Βολιβία συχνάζει ανάμεσα στα αουτσάιντερ του κάθε εθνικού φόρουμ, οι Βολιβιανοί κατάφεραν να προκριθούν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να γίνουν νικητές του Κυπέλλου της Αμερικής. Ωστόσο, στον ΧΧΙ αιώνα το επίπεδο της εθνικής Βολιβίας έπεσε και πάλι στο χαμηλότερο σημείο. Στο τρέχοντα προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Βολιβία έχει χάσει όλες τις ευκαιρίες να αγωνιστεί για την πρόκριση στη ζώνη προώθησης, ενώ οι 13 σκοραρισμένοι βαθμοί αφήνουν τη Βολιβία στην ένατη θέση στην κατάταξη.

Η εθνική της Βραζιλίας άξια θεωρείται η πιο διάσημη ομάδα της νοτιοαμερικανικής ηπείρου. Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες, στην εθνική Βραζιλίας υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή τη στιγμή οι Βραζιλιάνοι ίσως είναι μια από τις σοβαρότερες ομάδες στον κόσμο. Επιπλέον, οι «καφετζήδες» έχουν από καιρό εξασφαλίσει ένα ανέφικτο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων και είναι από τους πρώτους που προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Στην ιστορία της προσωπικής αντιπαράθεσης μεταξύ αυτών των ομάδων με τεράστιο πλεονέκτημα στον αριθμό των νικών μπροστά είναι η εθνική της Βραζιλίας. Το τελευταίο παιχνίδι, που χρονολογείται πριν από ένα χρόνο, έληξε υπέρ της Βραζιλίας με σκορ 5:0. Η Βολιβία, αν και έχει χάσει όλες τις πιθανότητες να μπει στη ζώνη πρόκρισης, δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει, καθώς και στο τελευταίο παιχνίδι απροσδόκητα κέρδισε την εθνική Χιλής 1:0. Αλλά η Χιλή είναι Χιλή, και η Βραζιλία είναι… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Βραζιλίας με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *