The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρρεάλ εναντίον Αθλέτικ

Villarreal-AthleticBilbao-07.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ ώρα Ελλάδας

Το 31ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League, και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει, και μια τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί.

Πέμπτη στην Ισπανία

Μετά από 30 γύρους στο πρωτάθλημα Ισπανίας της σεζόν 2016 – 17 η Βιγιαρεάλ κατάφερε να κερδίσει 51 πόντους που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς η Βιγιαρεάλ δε θα καταφέρει να αγωνιστεί για την πρώτη τετράδα, επειδή η διαφορά από την τέταρτη στην κατάταξη Σεβίλλη είναι επτά μονάδες. 

Έκτη

Με τη σειρά της η Αθλέτικ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει καταφέρει να επιτύχει τέσσερις νίκες και μόνο μία φορά οι Βάσκοι έχασαν. Η ήττα συνέβη στις 18 Μαρτίου στον αγώνα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρας η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στην έκτη θέση, στο  ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 50 πόντοι. Αλλά αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η ομάδα από το Μπιλμπάο δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση σε εκτός έδρας παιχνίδια, αυτή τη στιγμή στις 14 εκτός έδρας συναντήσεις στην Πριμέρα της τρέχουσας σεζόν υπάρχουν μόλις 4 νίκες.

Πρόβλεψη

Η εντός έδρας Βιγιαρεάλ σκοπεύει να κερδίσει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα Ισπανίας, και το μέλλον θύμα του «υποβρύχιου» θα είναι η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στο επικείμενο παιχνίδι το στοίχημα στους γηπεδούχους φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η εκτός έδρας στατιστική της Αθλέτικ στη σεζόν. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *