The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρρεάλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Villarreal-RealMadrid-26.02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Κυριακή θα πάει επίσκεψη στην Βιγιαρεάλ στο «κίτρινο υποβρύχιο». Παρά τον παράγοντα της έδρας οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι τα “ζαχαρωτά” έχουν καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι από την γηπεδούχο ομάδα. Εν μέρει μπορούμε να συμφωνήσουμε με αυτή τη γραμμή, αλλά επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ιδανική και η Βαλένθια αρκετά έντονα έχει επισημάνει τα προβλήματα των Μαδριλένιων στον πρόσφατο αγώνα.

Η άνοδος μετά την ύφεση

Ο αγώνας της Βιγιαρεάλ εντός έδρας με τη Ρόμα στους 32 του Europa League ολοκληρώθηκε με τη συντριπτική ήττα για τους Ισπανούς, την οποία δε την περίμεναν. Μετά από αυτό το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να κερδίσει τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς και να πάρει εκδίκηση από τους “λύκους” της Ρώμης στο «Ολύμπικο» για την αποτυχία πριν από μία εβδομάδα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» κέρδισε την ομάδα από την ιταλική πρωτεύουσα με σκορ 1:0, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την τελική νίκη, όμως είναι ευχάριστο.

Μια μικρή ύφεση

Η Ρεάλ Μαδρίτης για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν σε πολύ καλή φόρμα, η ομάδα σχεδόν από την αρχή της σεζόν ήταν ηγέτης στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Ισπανίας και συνεχίζει να το κάνει μέχρι τώρα. Αλλά τελευταία μάχη των “βασιλιάδων” εναντίον Βαλένθια έδειξε ότι οι πρωτευουσιάνοι έχουν προβλήματα. Τώρα οι Μαδριλένιοι και πάλι θα πρέπει να επιστρέψουν στη Λεβαντία, αυτή τη φορά στην Βιγιαρεάλ. Τον τελευταίο καιρό τα ταξίδια επίσκεψης στο “υποβρύχιο” όχι και πολύ σπάνια τελείωναν με απογοήτευση για τους πολλαπλούς οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ έχει αποκτήσει και πάλι τη φόρμα, η ομάδα παίζει πολύ καλά εντός έδρας της, όπου συχνά στενοχωρεί τους ισπανικούς γίγαντες, συμπεριλαμβανομένης της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη προσεχή συνάντηση οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν και πάλι τους ντόπιους “δύτες”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *