The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ 28/04/2016 στις 22:05

Вильярреал-Ливерпуль-28.04

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη ζει στην αναμονή της επερχόμενης μέσης της εβδομάδας, όταν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα οι πρώτοι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα. Ένα από αυτά τα παιχνίδια θα είναι συνάντηση της ισπανικής Βιγιαρεάλ και της Λίβερπουλ. Οι Bookmakers έδωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα γραμμή για τον επερχόμενο αγώνα, όπου το «κίτρινο υποβρύχιο» έρχεται ως πολύ μικρό φαβορί.

Επιτυχημένη σεζόν

Η Βιγιαρεάλ όλη τη σεζόν έδειχνε εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία οδήγησαν στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος και στη συμμετοχή στα ημιτελικά του Europa League. Από τη μία πλευρά μπορούμε να πούμε ότι η Βιγιαρεάλ έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αλλά από την άλλη, η όρεξη έρχεται με το φαγητό, και ο προπονητής των Ισπανών ο Toral και οι παίκτες του μπορούν να εισέλθουν στην ιστορία του συλλόγου τους ως κάτοχοι του δεύτερου σημαντικότερου τρόπαιου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο των συλλόγων.

Μεσαία αποτελέσματα εκτός έδρας

Εάν η Βιγιαρεάλ μπορεί με σιγουριά να χαρακτηριστεί ως ομάδα εντός έδρας, η Λίβερπουλ δύσκολα αντιστοιχεί στον ορισμό ομάδας εκτός έδρας. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα του Jurgen Klopp παίζει αδύναμα εκτός έδρας της. Στη φετινή σεζόν του Europa League οι «κόκκινο» έπαιξαν εκτός έδρας έξι αγώνες, όπου σημείωσαν μόνο μία νίκη και πέντε ισοπαλίες. Σίγουρα ο Γερμανός τεχνικός και οι «Πελεκάνοι» του στον πρώτο αγώνα θα εξετάζουν εκ του σύνεγγυς τον αντίπαλο, και στη δεύτερη συνάντηση θα κάνουν το κύριο χτύπημα.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ αυτή τη σεζόν στα πλαίσια της Πρέμιερ Λιγκ και του Ευρώπα Λιγκ έχει χάσει μόνο δύο αγώνες. Στο «Μαδριγάλ» επικράτησε επί της Ατλέτικο, Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι και Bayer. Για το λόγο αυτό το στοίχημα ενάντια στο «κίτρινο υποβρύχιο» εντός έδρας είναι επικίνδυνο με την απώλεια των χρημάτων, εξίσου η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: Η Βιγιαρεάλ δεν θα χάσει (1,40 στη William Hill)


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *