The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρεάλ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

Villarreal-AtleticoMadrid-18.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Ατλέτικο έχασε σημαντικό και ταυτόχρονα τελευταίο αγώνα στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας από τον άμεσο ανταγωνιστή για τον τίτλο πρωταθλήτριας από την Μπαρτσελόνα. Σ’ εκείνο το παιχνίδι όλα αποφασίστηκαν από το μοναδικό γκολ που σημείωσε ο Μέσι από το πέναλτι. Χάρη στη νίκη αυτή οι «μπλαουγκράνα» έχουν ξεφύγει από τους «στρωματάδες» δέκα μονάδες μπροστά, τη διαφορά αυτή δύσκολα να ξεπεραστεί από τους «ερυθρόλευκους» στους δέκα γύρος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ωστόσο κανείς στην Ατλέτικο δεν πρόκειται να κατεβάσει χέρια κάτω. Η ενδεκάδα του Σιμεόνε λατρεύει να κάνει κάτι δυσάρεστο στον άμεσο ανταγωνιστή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «στρωματάδες» είναι εφτά μονάδες μπροστά από τις «μαρέγκες» και σίγουρα θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση της τρέχουσας δεύτερης θέσης. Μεσοβδόμαδα οι «ερυθρόλευκοι» οπτικά εύκολα νίκησαν τον ηγέτη του ρωσικού πρωταθλήματος Λοκομοτίφ με υπεροχή πέντε γκολ. Στον αγώνα με τη Θέλτα η Ατλέτικο σκόραρε τρία αναπάντητα γκολ.

Στους αντιπάλους σαν τη Βιγιαρεάλ ταιριάζουν τέλεια οι «στρωματάδες». Τα αποτελέσματα του «κίτρινου υποβρύχιου» εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη χημεία μέσα στην ομάδα, με την οποία τον τελευταίο καιρό υπάρχει πρόβλημα. Η ενδεκάδα αυτή έχασε 6 από 9 τελευταίες συναντήσεις σ’ όλα τα μέτωπα. Πριν από τη δύσκολη νίκη πάνω στο αουτσάιντερ Λας Πάλμας η Βιγιαρεάλ έχασε από τις σεμνές Έιμπαρ και Ζιρόνα.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου η γηπεδούχος ομάδα τώρα είναι πολύ μακριά από την κορυφή της αγωνιστικής της φόρμας και η φιλοξενούμενη σίγουρα θα επωφεληθεί από  αυτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *