The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Οσασούνα

osasuna-valencia-09-01

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γήπεδο Ελ Σαδάρ

Προτεινόμενο ποντάρισμα: προσωπικό over 2 (1.5) με απόδοση 2,01.

Στο πλαίσιο του 17ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα γίνει συνάντηση των δύο αποτυχημένων του πρώτου γύρου, Οσασούνα – Βαλένθια. Σε αυτό το ματς, πιστεύω, οι νυχτερίδες θα καταφέρουν δύο φορές να χτυπήσουν την εστία των γηπεδούχων.

Η Οσασούνα μετά από 16 γύρους κλείνει τον πίνακα της κατάταξης, στο περιουσιακό της ομάδας είναι μόνο 7 πόντοι. Οι κόκκινοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σκόραραν λιγότερα απ’ όλους, μόλις 13 γκολ, και είναι η ομάδα που χάνει πιο πολύ στο πρωτάθλημα – 34 γκολ. Στους τελευταίους πέντε γύρους του πρωταθλήματος η Οσασούνα υπέστη 5 ήττες με συνολικό σκορ 13:1: Λεγάνες (2:0), Ατλέτικο Μαδρίτης (0:3), Σπόρτινγκ (3:1), Μπαρτσελόνα (0:3), Ντεπορτίβο (2:0). Όπως μπορείτε να δείτε, σε όλες αυτές τις συναντήσεις οι κόκκινοι έχαναν 2 ή περισσότερα γκολ.

Περιέργως, όμως η Οσασούνα εκτός έδρας κέρδισε περισσότερους πόντους (5) από ό, τι εντός έδρας (2). Εντός έδρας τους οι κόκκινοι έχουν μόνο 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με συνολική διαφορά 4:15. Δηλαδή κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι η ομάδα χάνει περίπου δύο γκολ και σκοράρει 0,5 γκολ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της La Liga εντός έδρας η Οσασούνα αυτή τη στιγμή έχει 4 ήττες στη σειρά. Παράλληλα η ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται στο κύπελλο, και πρόσφατα έπαιξε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των 16 εναντίον της Είμπαρ, χάνοντάς τον από όλες τις απόψεις (0:3).

Με την ηγεσία της Βαλένθια όλοι γελούν εδώ και πολύ καιρό. Ο σύλλογος έχει πολλά χρήματα και καλή επιλογή των παικτών, αλλά το αποτέλεσμα ακόμα δεν υπάρχει. Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ο Πραντέλι παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού προπονητή. Υπό την ηγεσία του ο σύλλογος έπαιξε  συνολικά 10 αγώνες. Αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Νομίζω ότι ακόμα και αν στην τρέχουσα Βαλένθια ο προπονητή ήταν Guardiola ή Enrique, η κατάσταση δεν θα άλλαζε και πολύ. Επειδή στην κορυφή της Βαλένθια είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα στο ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια αγόρασε το σύλλογο για να αυξήσει την κατάστασή του. Από ‘κει είναι όλα αυτά τα προβλήματα στους παίκτες και προπονητές της Βαλένθια, δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στο μέλλον, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για να δείξουν σωστά αποτελέσματα. Δε χρειάζεται να προσπαθείς, αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να απολυθείς. Όπως είναι γνωστό, το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει.

Επί του παρόντος, οι νυχτερίδες με 12 πόντους βρίσκονται στη 17η θέση, πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Βαλένθια εδώ και 7 γύρους στη σειρά δεν μπορεί να κερδίσει. Η τελευταία νίκη των νυχτερίδων στο πρωτάθλημα σημειώθηκε μέσα Οκτωβρίου, όταν η φιλοξενούμενη ομάδα νίκησε τη Σπόρτινγκ. Η Βαλένθια σε όλους τους αγώνες αυτή τη σεζόν έχανε, αρκετά αμφίβολη επιτυχία. Όμως σκοράρει γκολ παράλληλα (21:29).

Εκτός έδρας οι νυχτερίδες έχουν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Η διαφορά τερμάτων είναι 10:13, δηλαδή ανά παιχνίδι η ομάδα σκόραρε λίγο περισσότερο από 1 γκολ, όσο περίπου και χάνει. Σε όλα τα τελευταία 5 εκτός έδρας ματς οι παίκτες της Βαλένθια σημείωναν γκολ, και σε 2 από αυτά τα πέντε παιχνίδια η ομάδα σκόραρε 2 γκολ: Σπόρτινγκ (1:2), Ντεπορτίβο (1:1), Θέλτα (2:1), Σεβίλλη (2:1), Ρεάλ Σοσιεδάδ (3:2). Επίσης στο στάδιο των 32 του Κυπέλλου οι παίκτες της Βαλένθια εναντίον Λεγάνες και στις δύο συναντήσεις διακρίθηκαν με γκολ (1:3 και 2:1).

Στις τελευταίες 5 προσωπικές συναντήσεις η Βαλένθια σημείωσε 4 νίκες και 1 ισοπαλία με την Οσασούνα. Σε όλα τα νικηφόρα παιχνίδια οι νυχτερίδες σκόραραν στην εστία των κόκκινων πάνω από ένα στόχο (0:2, 2:1, 4:0, 3:0, 1:1).

Φαίνεται ότι στους αγώνες με τη συμμετοχή της Βαλένθια μπορείς να ποντάρεις στο «γκολ-γκολ» και όλα θα είναι μια χαρά, επειδή το στοίχημα αυτό πέρασε σε 16 από τα 18 παιχνίδια που παίχτηκαν αυτή τη σεζόν. Αλλά δεν είναι τόσο απλά. Η Οσασούνα σκοράρει πολύ λίγο, και τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχασε με μηδενικό σκορ. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι είναι καλύτερα σε αυτή τη συνάντηση να παίξετε τους στόχους της Βαλένθια, η επίθεσή της είναι εντάξει, και μετά την αλλαγή του προπονητή σχεδόν πάντα στα πρώτα παιχνίδια η ομάδα δείχνει το αποτέλεσμα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κύπελλο, μετά την εντός έδρας ήττα με μεγάλο σκορ εναντίον Θέλτα (1:4), οι νυχτερίδες έχουν χάσει σχεδόν κάθε ευκαιρία να προκριθούν παραπέρα. Έτσι θα πρέπει να ρίξουν όλες τις δυνάμεις στο πρωτάθλημα και να διορθώσουν εκεί την κατάσταση, αλλιώς με τέτοιο παιχνίδι η ομάδα αν όχι σήμερα, αύριο θα βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *