The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Σαραγόσα

Valencia-Zaragoza-30.11

Κύπελλο Ισπανίας, Γύρος των 32

Μεστάγια, Βαλένθια

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, 22:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των δεύτερων αγώνων των 32 του Κυπέλλου του Βασιλιά η Βαλένθια στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Σαραγόσα. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των υποψηφίων, που πραγματοποιήθηκε στην Σαραγόσα, έληξε με τη νίκη των «νυχτερίδων» με σκορ 2:0. Στην ουσία η επερχόμενη συνάντηση για τους αντιπάλους μετατρέπεται σε προπόνηση με αυξημένη ευθύνη, επειδή είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η σημερινή Βαλένθια, η οποία αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα για τον τίτλο της ισχυρότερης ισπανικής ομάδας, θα χάσει εντός έδρας της από την ομάδα από τη Σεκούντα Ντιβιζιόν με διαφορά δύο γκολ.

Στη δεύτερη θέση

Η Βαλένθια το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μεστάγια φιλοξένησε την Μπάρτσα, και μάλιστα είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον ηγέτη του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Rodrigo άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό της συνάντησης και ο Jordi Alba αποκατέστησε το status quo μόνο στο 82ο λεπτό του αγώνα. Μετά από αυτή την ισοπαλία η ενδεκάδα της Βαλένθια διατήρησε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης πλησίασαν κοντά στα «ποντικάκια» σε απόσταση τεσσάρων μονάδων.

Στο κάτω μέρος της Σεκούντα Ντιβιζιόν 

Η Ρεάλ Σαραγόσα εκπροσωπεύει το δεύτερο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του ισπανικού ποδοσφαίρου και μετά από 16 γύρους οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι στη Σεκούντα Ντιβιζιόν  βρίσκονται στην 14η θέση, έχουν στο ενεργητικό τους 19 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Σαραγόσα κατόρθωσε να κερδίσει μόνο μία φορά με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Για τη Βαλένθια τώρα είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει τους οπαδούς στις κερκίδες και γι’ αυτό θα πρέπει να κερδίζει τον μέγιστο αριθμό των εντός έδρας αγώνων. Ο Marcelino είναι απίθανο να βγάλει για την ομάδα από τη Σεκούντα Ντιβιζιόν τη βασική σύνθεση, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να παρεμποδίσει τη Βαλένθια να πέτυχε μια άνετη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Βαλένθια με χάντικαπ  -1.5 με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *