The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Λας Πάλμας

Valencia-LasPalmas-18.08

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

18/08/2017, 11:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μεστάγια, Βαλένθια

Την ερχόμενη Παρασκευή η Βαλένθια θα παίξει το πρώτο παιχνίδι της σεζόν εναντίον Λας Πάλμας. Ο αγώνας αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον, η Βαλένθια εδώ και αρκετές σεζόν βρίσκεται στην αφάνεια, αυτή η ομάδα δεν μπορεί να προκριθεί ακόμα και σε ευρωπαϊκά κύπελλα, που δεδομένου του προϋπολογισμού των «νυχτερίδων» μπορεί να χαρακτηριστεί ντροπή. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν, αλλά δεδομένης της αστάθειας του παρελθόντος της Βαλένθιας, είναι επικίνδυνα να στοιχηματίσετε σ’ αυτήν την ομάδα.

Προετοιμασία για το πρωτάθλημα

Η Βαλένθια έκανε την προετοιμασία για το πρωτάθλημα, παίζοντας φιλικούς αγώνες. Σε πέντε τελευταίος η Βαλένθια κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές και δύο φορές έχασε. Ήττες καταγράφηκαν από Νιου Γιόρκ Κόσμος και η Αταλάντα, νίκες σημειωθήκαν πάνω στη Σινσινάτι, Μπόρνμουθ και Βρέμη. Η Βαλένθια θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεκινήσει να νικάει από τον εναρκτήριο αγώνα.

Καλή φόρμα

Η Λας Πάλμας, κρίνοντας από τα στατιστικά στοιχεία των φιλικών, είναι σε καλή κατάσταση. Αυτή η ομάδα σε πέντε φιλικά δεν έχασε ποτέ, νικώντας τη Λινένσε, Τενερίφη, Κάντιθ και Μάλαγα, καθώς και παίζοντας ισοπαλία 2:2 με την ίδια Τενερίφη. Οι αντίπαλοι των νησιωτών δεν ήταν οι ισχυρότεροι, αλλά παρ’ όλα αυτά αυτή η ομάδα και σκόραρε και έχανε τακτικά. Την περασμένη σεζόν η Λας Πάλμας ήταν πολύ αποτελεσματική ομάδα.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια θα είναι πολύ δραστήρια από τα πρώτα λεπτά του επερχόμενο αγώνα, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή επιθετική γραμμή, νέο προπονητή, ο οποίος είναι ικανός να θέσει το παιχνίδι της ομάδας όσο στην επίθεση, τόσο και στην άμυνα. Με τη σειρά της η Λας Πάλμας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να υπολογίζει τουλάχιστον ένα γκολ εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *