The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον Χόφενχαϊμ

WerderBremen-Hoffenheim-25.10

Κύπελλο Γερμανίας Δεύτερος γύρος

Αύριο, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέζερσταντιον, Βρέμη

Στις 25 Οκτώβρη στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στη Βρέμη στο στάδιο Βέζερσταντιον στη Βρέμη στους 32 του γερμανικού Κυπέλλου θα συναντηθούν η Βέρντερ Βρέμης και η Χόφενχαϊμ.

Η Βέρντερ Βρέμης έχει να κερδίσει από τις 12 Αυγούστου από τη νίκη στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας στη Βίρτσμπουργκερ Κίκερς 3:0. Η σειρά της Βρέμη χωρίς νίκες έφθασε στο σημάδι των 9 αγώνων. Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου η Βέρντερ Βρέμης έπαιξε ισοπαλία 0:0 στο πρωτάθλημα με την Κολωνία, μετά από 9 γύρους στην Μπουντεσλίγκα η ομάδα του Αλεξάντερ Νούρι με 5 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 3-9 καταλαμβάνει την 17η θέση στον πίνακα. Εντός έδρας η Βέρτνερ δεν μπορεί να κερδίσει από τις 29 Απριλίου, για 5 αγώνες, δύο φορές έπαιξε ισοπαλία και έχασε τρεις συναντήσεις.

Η Χοφενχάιμ έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, και στην επίσκεψη στη Βρέμη έρχεται με σειρά από 3 παιχνίδια χωρίς ήττα. Την περασμένη Κυριακή οι «χωριάτες» στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασαν τη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Βόλφσμπουργκ 1:1. Με 16 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 16-11 η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται στην τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Στο Κύπελλο η Χόφενχαϊμ ξεκίνησε με τη νίκη επί της Ροτ-Βάιστ Ερφούρτ 1:0. Εκτός έδρας σε 7 παιχνίδια της σεζόν σημείωσε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ δεν χάνει από την Βέρτνερ στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις. Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί στο γερμανικό πρωτάθλημα, οι “χωριάτες” εντός έδρας κέρδισαν 1:0. Στο επερχόμενο αγώνα η ενδεκάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν φαίνεται λίγο προτιμότερο, η Βέρντερ Βρέμης πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο σε αυτό το στάδιο της σεζόν είναι μόνο εμπόδιο για τους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Χόφενχαϊμ δε θα χάσει – χάντικαπ για τη Χόφενχαϊμ (0) με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *