The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον ΡΜ Λειψίας

WerderBremen-RBLeipzig-18.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 18 Μαρτίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βέζερσταντιον

Στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη ΡΜ Λειψίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι σ’ αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι, και σε κάποιο βαθμό είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε με τη γραμμή αυτή, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Βέρντερ έχει βρει τον τελευταίο καιρό το παιχνίδι της, η ομάδα έχει καταφέρει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι “μουσικοί” δείχνουν ένα καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, γεγονός που τους φέρνει αποτέλεσμα.

Χωρίς ήττες

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η Βέρντερ Βρέμης δεν έχει χάσει ποτέ, η ομάδα της Βρέμης κατάφερε να νικήσει τη Μάιντς, Βόλφσμπουργκ, Ντάρμστάντ, έπαιξε εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπάγερ. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ βρίσκεται στην 15η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 26 πόντοι. Η Βέρντερ Βρέμης, η Βόλφσμπουργκ και το Αμβούργο αγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα λάβει χώρα στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων.

Άλλοι στόχοι

Η ΡΜ Λειψίας έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους για τη σεζόν από ό, τι η Βέρντερ. Εάν η διατήρηση της θέσης για ομάδα της Βρέμης στη γερμανική ελίτ θα είναι σκέτη ευτυχία, η Λειψία είναι στο κατώφλι της μετάβασης σε ένα υψηλότερο επίπεδο, το οποίο λέγεται πρόκριση στη ζώνη του Champions League. Για τον απόλυτο αρχάριο της Μπουντεσλίγκα αυτή η ταχεία πρόοδος είναι καταπληκτική, αν και στη Γερμανία έχουν ήδη αρχίσει να συνηθίζουν τη συνεχή επιτυχία των “ταύρων”.

Πρόβλεψη

Η Βέρντερ Βρέμη παίζει πολύ καλά εντός έδρας, η ομάδα του Nuri είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμη για την καταπολεμήσει της ΡΜ Λειψίας. Αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε 12 παιχνίδια εκτός έδρας αυτής της σεζόν οι «ταύροι» έχουν χάσει μόνο τρεις φορές, κερδίζοντας 6 φορές, είναι το δεύτερο αποτέλεσμα στην Μπουντεσλίγκα μετά την Μπάγερν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.


 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *