The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέλγιο – Ιταλία στις 13/6/2016 στις 22:00

Belgium-Italy-13.06

Στις 13 Ιουνίου του 2016 στις 22:00 το πρόγραμμα της τέταρτης ημέρας του Euro-2016 ολοκληρώνει η αναμέτρηση του ομίλου Ε μεταξύ των εθνικών ομάδων Βελγίου και Ιταλίας.

Η πρόκριση στην τελευταία φάση του ηπειρωτικού πρωταθλήματος Ευρώπης ήταν πρώτη σε 16 χρόνια για τη βελγική ομάδα. Στον προκριματικό γύρο η εθνική του Βελγίου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, όπου στους 10 αγώνες στον όμιλο Β κέρδισε 23 πόντους και πήρε την πρώτη θέση. Σε αυτούς τους αγώνες οι Βέλγοι κατάφεραν να σκοράρουν ολόκληρα 24 γκολ, αν και δέχτηκε μόλις 5. Φυσικά, με αυτή την επιλογή των παικτών από την βελγική ομάδα περιμένουν τουλάχιστον πρόκριση από τον όμιλο, και δίκαια η ομάδα θεωρείται «γκρι φαβορί» του τουρνουά γενικώς.

Οι Ιταλοί δεν έχουν προβλήματα με την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, είναι παλιά ομάδα σε τέτοια τουρνουά, στην προηγούμενη κλήρωση του 2012 έχει φτάσει στον τελικό και έχασε από τους Ισπανούς. Τα προκριματικά για το επερχόμενο Euro οι Ιταλοί πέρασαν χωρίς μια ήττα, κερδίζοντας 7 φορές και τρεις φορές παίζοντας ισοπαλία στον όμιλο Η. Στους 10 αγώνες οι Ιταλοί έχουν σκοράρει 16 γκολ και δέχτηκε 7. Τώρα η ιταλική ομάδα διανύει κάποια αλλαγή της ηλικίας, και γι’ αυτό εγώ προσωπικά περιμένω τουλάχιστον πρόκριση από τον όμιλο.

Στην ιστορία των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ αυτών των ομάδων σε πέντε αγώνες, αρχίζοντας από το 1980, δύο νίκες ήταν στο Βέλγιο, άλλες δύο στην Ιταλία, με μια ισοπαλία αντίστοιχα. Η τελευταία συνάντηση χρονολογείται από το 2015, όπου στο φιλικό αγώνα η εθνική Βελγίου φρόντισε για τη σίγουρη νίκη με σκορ 3:1. Κατά τη γνώμη μου, η βελγική ομάδα έχει πολύ καλύτερη επιλογή των παικτών, είναι ο Lukaku, Αζάρ και De Bruyne, οι οποίοι πιστεύω θα εκτελούν τους κύριους ρόλους. Στοίχημα για το παιχνίδι: το Βέλγιο θα κερδίσει ένα από τα ημίχρονα, καλύτερη απόδοση  για αυτή τη γραμμή δίνει η εταιρεία στοιχημάτων William Hill – 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *